Най-добрите джаджи за 2020 според Wired

Оценете тази статия...

Джаджите, с които да сте в крак с иновациите.

Според колегите от WIRED има по 1 продукт от всяка категория, който е над другите и заслужава призовото място за годината. Ние сме на мнение, че това се определя индивидуално спрямо нуждите на всеки човек, но техните предложения определено биха улеснили нашето еждневие. 

Sony WH1000XM3

Sony WH1000XM3

Sony печели в качеството на звука и дизайна, със сензорни контроли на дясната слушалка, живот на батерията, който трае до 30 часа. С бързото зареждане с USB-C и отличните безжични звукови характеристики те си заслужават всяка стотинка.

UE Megaboom 3

UE Megaboom 3

Той балансира характеристиките, качеството на звука и стойността си по-добре от всеки от неговите конкуренти с впечатляващия 20-часов живот на батерията и възможността за стерео двойка и верига с други UE високоговорители.

Apple iPhone 11

Apple iPhone 11

Това е iPhone, който може да убеди много верни на Android да сменят страната със страхотните си камери, мощност и производителност.

iPad Air

iPad Air

Ние обичаме iPad Pro, но за повечето хора съживеният iPad Air е най-добрият избор. Безвременният дизайн остава, както и екранът с висока резолюция, интуитивен софтуер и огромна колекция от приложения.

SmartMaks Fitbit Alta HR

Fitbit Alta HR

Ако нямате фитнес тракер, Fitbit Alta HR е чудесно начало. За разлика от smartwatch, батерията издържа цяла седмица, а тънката и дискретна лента съдържа много технологии.

SmartMaks Polar Vintage V

Polar Vantage V

Стилно изграден, с проследяване на съня и известия по телефона, Vantage V издържа 40 часа с едно зареждане. Van Potage V на Polar е най-оптимално работещият часовник, който можете да закупите.

SmartMaks MSI GE75 Raider 9SF

MSI GE75 Raider 9SF

MSI GE75 Raider 9SF  предлага фантастични всестранни характеристики и жизнен 17,3-инчов дисплей. Работи на графично ядро ​​на Nvidia RTX 2070, достатъчно за всякакви натоварвания.

SmartMaks Panasonic TX-55GZ2000

Panasonic TX-55GZ2000

Този 55-инчов OLED е най-добрият телевизор, който можете да закупите в момента. Безкомпромисният подход на Panasonic към качеството на картината е очевиден в направените по поръчка панели и HCX Pro Интелигентна обработка.

Прочетете цялата статия от WIRED

Автор

Tagged: , , , , , , ,

Коментирайте....