Една изненада от Xiaomi

Оценете тази статия...

MIJIA SMART MULTI-MODE GATEWAY

Xiaomi ми изненадаха приятно с поредният ъпдейт от устройства за Умен Дом, представени на годишната среща този месец. Предварително обявената дата за MIJIA Smart Multi-mode gateway беше 12-ти Декември 2019, но от Xiaomi ми изненадаха приятно и обявеният днес нов хъб е вече наличен за онлайн поръчки. Можете да поръчате от АлиЕкспрес за $25.75 или от Banggood за $24.99, ако сте в първите 100 поръчали. 

За разлика от предшествениците си тази малка джаджа има обхват до 200 метра, благодарение на 2-те MU-MIMO антени и може лесно и бързо да свърже всички ваши смарт устройства вкъщи, без значение с какъв протокол работят те – ZigBee, WiFi и Bluetooth. 

​Другото, по което се различава от предишните хъбове е начина на свързване към електрическата мрежа. Предполагам, че ако сте имали някои от предните модели, знаете колко неприятна е задачата да му намерите място – закрива и съседният контакт, надстърча от стената и особено, ако сте купили китайската версия с Европейски адаптер, лесно може да се блъсне или събори. Тук това е изчистено. Устройството идва с USB кабел и е достатъчно елегантно да се впише в обстановката на всеки един дом. 

MIJIA Smart Multi-mode gateway е съвместим с Apple HomeKit

Предполагаме, че сте видяли логото на HomeKit на първата снимка и сте се досетили, а ние бързаме да потвърдим – ​MIJIA Smart Multi-mode gateway е съвместимо с Apple HomeKit и работи на съвместимите Apple устройства. 
Това означава, че потребителите на Apple трябва да се оглеждат за HomeKit кода, който да използват за свързване.

Автор

Tagged: , ,

Коментирайте....