L’Oreal представи интересна джаджа за дамите на CES

Оценете тази статия...

L’Oreal представи Perso – асистентът на всяка дама

Всяка година все повече компании от всеки един сектор се насочват към IT пазара, а днес на ежегодната конференция CES в Лас Вегас виждаме, че и L’Oreal са в този списък.         

Представили са ново устройство, което изглежда ще замести всички онези хиляди малки нещица, които дамите носят винаги със себе си. Този умен асистент замества гримовете – приспособление, което ще смеси червило, фон дьо тен или режим на грижа за кожата, който е персонализиран за всеки.

Може би шегите за ред в дамските чанти вече няма да са основателни?

Компанията е предоставила демо мостра на своите посетители днес на изложението CES и някои от тях вече са пуснали позитивни отзиви в социалните си акаунти. Perso работи с 3 флакона, които според производителят трябва да са достатъчни за 30 нанасяния. 

На практика Perso се свързва с вашият смартфон посредством Bluetooth за да може да ползвате фабричното приложение. То сканира вашето лице, а в бъдещите версии ще има и опция да се свърже с вашите социални профили и да ви предложи актуален цвят червило, според хората, които следвате. 

При опцията за индивидуален режим за подхранване на кожата, приложението сканира лицето ви 3 пъти и изготвя ваш виртуален образ като очертава проблемните зони. Ако добавите и климатични условия и особености ще ви изготви пълноценен дневен и нощен режим.

Как звучи дами – един уред, който да прави всичко, което сте правили досега, с натискане на един бутон и то при режими специално според вашата кожа?

Очакваме Perso през 2021, а дотогава ще ви държим в течение с неговото развитие. 

Автор

Tagged:

Коментирайте....