Motorola обещава да пусне светкавични флагмански телефони през 2020

Оценете тази статия...

Moto ще включва най-новите Snapdragon процесори на Qualcomm в предстоящите устройства

През последните няколко години Motorola не е произвела смартфон с Android с водещи спецификации. Но по време на представянето на най-новите процесори на Qualcomm, компанията заяви, че това ще се промени през 2020 г.     Motorola вече разкри модернизирания Razr със сгъваем екран, но той разполага със средночестотен процесор в сравнение с най-добрите и бързи телефони на 2019 г. 


И все пак, Razr определено е стъпка напред в дизайна и цялостната концепция в сравнение с вашия типичен Moto G-серия телефон. А бъдещите устройства на Motorola ще включват платформите Snapdragon 865 и 765. „Благодарение на новите технологии, обявени днес, ще имаме нови премиум продукти, които ще обявим в началото на 2020 г.“, заяви Серхио Буняк от Motorola на сцената на Snapdragon Summit в Хавай. 

Motorola планира да пусне продукти в световен мащаб с 765 (който предлага интегрирана 5G свързаност) и се ангажира да пусне „най-бързия телефон на флагманската платформа на Qualcomm.“ Така че той ще има 865 процесор. Motorola обещава 5G скорост над 5Gbps, което е много повече от това, което сме виждали в реалните тестове. Така че имайте едно на ум.

Motorola също отбеляза на днешното събитие, че компанията остава печеливша пет последователни тримесечия, което е доказателство, че настоящата й стратегия – предлагане на конкурентни телефони на цени, далеч под типичната цена на водещите компании – резонира с потребителите. Но явно Moto иска да докаже, че може да има иновации в производителността, като същевременно поддържа бизнеса си на добра траектория. Просто не очаквайте тези телефони от висок клас да влязат в обичайните цени на Motorola, удобни за портфейла. 

$1499 Razr вече бе голямо отклонение от това. Бихме могли да разберем повече за модела на 2020 г. на Motorola на Mobile World Congress в края на февруари, на който екипа на SmartMaks ще присъства. 

Автор

Tagged: , ,

Коментирайте....