Изтекли снимки на следващият Galaxy Note загатват правоъгълна камера

Оценете тази статия...

Samsung явно се насочват към правоъгълното разположение на камерата при телефоните си от висок клас.

Преди няколко дни изтекоха интересни снимки и спецификации на очакваният Samsung Galaxy Note 10 Lite. Според това, което забелязваме от Samsung се присъединяват към идеята за квадратно разположение на задната тройна камера. Samsung пусна Galaxy Note 10 на 23 август, но нов вариант на него очевидно се разработва. Маркетинговите изображения на предстоящото устройство са публикувани от WinFuture, който съобщава, че ще се нарича Galaxy Note 10 Lite.

​Изглежда, че Galaxy Note 10 Lite ще поддържа дисплей с дупка за предната камера, но системата му с тройна камера ще бъде подредена в правоъгълник, подобно на квадратите на камерата на iPhone 11 и Pixel 4 и за разлика от вертикален ред на камерата при Galaxy Note 10. Изображенията също показват, че телефонът може би ще се предлага със S Pen, а устройството може да е в черно, добре изглеждащо червено и едно от блестящите, многоцветни градиенти на Samsung.

Всички снимки са изтекли от WinFuture и не са собственост на СмартМакс. А относно характеристиките може да използваме това което, предлагат от GsmArena, според които пълните спецификации са изтекли също тези дни. 

Samsung стартира Galaxy Note10 Lite скоро и благодарение на известния Roland Quandt, пълният лист със спецификации на смартфона вече е излязъл. Телефонът ще разполага с 6.7 ”Full HD + екран, чипсет Exynos 9810 и огромна батерия от 4500 mAh с до 25W бързо зареждане.

Голяма част от спецификациите са взаимствани от настоящия Samsung Galaxy Note10, като настройката на тройната камера – 12 MP f / 1.7 + 12 MP ултра широкоъгълна с f / 2.2 обектив, 12 MP телефото камера с 2x увеличение и f / 2.4 бленда. Една разлика от настоящия флагман е селфи камерата – предната камера е 32 MP с f / 2.0 обектив.

Samsung държи на Infinity AMOLED панела, но този път той ще включва редовен оптичен сензор за пръстови отпечатъци, а не ултразвуковата версия, както във флагманския вариант. Други спецификации включват 6 GB RAM, 128 GB памет и microSD слот за още повече снимки и видеоклипове.

​Звучи прекрасно и нямаме търпение да го видим и тестваме скоро, а вие можете да прочетете пълните статии в сайтовете на TheVerge и GsmArena.

Автор

Tagged: , ,

Коментирайте....