Acer партнират с Porsche Design за премиум лаптопа Acer Book RS

Оценете тази статия...

Acer Book RS е новото луксозно изпълнение на Acer и Porsche Design.

Porsche Design Acer Book RS изглежда като по-конвенционален лаптоп (макар и покритието с въглеродни влакна). Характеристиките също са обнадеждаващи, с избор на 11-то поколение процесори Core i5 и i7 на Intel, 8GB или 16GB RAM и 512GB или 1TB място за съхранение. Графиката може да бъде оставена на интегрираната Iris Xe на Intel или на незадължителен дискретен графичен процесор Nvidia MX350. Дисплеят е може би най-малко впечатляващата част от пакета, с доста обикновен 14-инчов 1080p сензорен екран.

Acer Book RS е новото луксозно изпълнение на Acer и Porsche Design.

Acer се обединява с Porsche Design по нов луксозен лаптоп от висок клас, Porsche Design Acer Book RS, който се стреми да комбинира продуктовия дизайн на Porsche Design с ноу-хауто на Acer за лаптоп.

Самият лаптоп също е далеч по-евтин от последния лаптоп на Porsche Design, започвайки от 1399 долара в САЩ, въпреки че точните цени и датата на пускане все още не са обявени. Двете компании предлагат и разнообразни аксесоари, включително мишка за 109,99 долара (също с акценти от въглеродни влакна) и калъф за $ 329,99, или в „премиум пакет“, който включва по-високите спецификации с i7 на лаптопа за 1999,99 долара.

Acer обяви и няколко други големи актуализации на лаптопи, включително новия Acer Swift 3X, който ще бъде един от първите лаптопи с новия дискретен графичен процесор Xe Max на Intel, но след като сме видели Porsche Design Acer Book RS всичко друго ще ни се струва като имитиращ продукт.

А ако сте фен на гейминг мониторите на Acer, посетете тази връзка, за да видите новите модели, които ще излизат на пазара в следващите месеци.

Автор

Tagged: , , ,

Коментирайте....