Xiaomi представиха иновативно геймърско бюро [Снимки]

Оценете тази статия...

Едно карбоново геймърско изящество от Xiaomi

Не всеки знае, но Youpin е платформата за публично финансиране на Xiaomi. В този голям портал както марката, така и всички други малки дъщерни компании представят за първи път новите си продукти, които чрез публично финансиране навлизат на пазара.За съжаление не всички от тези продукти достигат Европейските пазари. Вчера сутрин Loctek, добре позната марка в сектора на игрите, представи най-оптималното геймърско бюро, от името на Xiaomi. Неговата особеност? То е изцяло от карбон!

Противно на бюрата, които можем да видим в каталога на Locktek, това бюро, произведено за Xiaomi, изглежда много просто на пръв поглед, но не се заблуждавайте, тъй като има много умни страни. Първият, малко технологичен, но много полезен, е фактът, че работната повърхност е изцяло от карбон. Тази функция може да изглежда безполезна, но в действителност за професионалните играчи в е-спорта е свещена ръка, тъй като ви позволява да имате повърхност винаги свежа и лесна за почистване. Естетически то е с прорези, което е класическият вид на въглеродни влакна, а отдолу можете да намерите малък датчик/монитор, който всъщност е умната част на бюрото.

Благодарение на този умен датчик/монитор можете да контролирате височината на бюрото и да я увеличите или намалите електронно. Както виждате от снимката в дясно, той показва текуща височина и имате възможност да следите общо 3 стойности, като температура на процесора и видео картата на вашата гейминг машина. 

Част от иновативността на бюрото е това, че може да се адаптира според различните потребители, като можете да го ползвате дори и прави. Умният контролер дава възможност да се издигне чак до височина от 1.21м. или да се свали до 0.71м., а в предната си част, където обикновенно си държим ръцете, е извита надолу за допълнително удобство на геймърите.

Възможно е да го поръчате в два размера и форми: едната е почти шестоъгълна, с лявата и дясната страна, които създават нещо като връх, с размери 690 х 1396 мм; другият почти оформен правоъгълник с размери 760 х 1400 мм. Що се отнася до цената, тя е 1899 юана, което при текущия курс е около 240 €. Определено висока цена за такъв продукт, но това със сигурност е правилно, ако вземем предвид, че той е посветен на сектор, в който кризата почти не се усеща.

Автор

Tagged: , ,

Коментирайте....