Камера за сигурност Xiaomi 1080p Magnetic Mount [Ревю]

Оценете тази статия...

В днешната статия ще разгледаме тази малка джаджа, която може да подобри сигурността в нашия дом. Камера за сигурност Xiaomi 1080P Magnetic Mount е една от най-достъпните камери на пазара в момента и предлага куп екстри, с които ще ви запознаем по-долу.

Защо да изберем Xiaomi?

През последните години Xiaomi се наложи на пазара като марка с високо качество и бюджетни решения. Те предлагат широка гама продукти и чрез своята мрежа от компании могат да ви предложат стилни продукти във всяка една индустрия – от телбод и поставка за химикали, до висок клас мобилни телефони, които конкурират iPhone.

С интерес наблюдавах техния възход от момента, когато най-скъпият им телефон беше 150-200лв и се бореха за първи места сред ниския клас. През годините постепенно добавяха нови екстри и иновации, докато не изместиха Huawei по продажби на висок клас телефони. А цените продължаваха да са доста по-достъпни за нормалния потребител.

От 2013 насам са ми страст джаджите за умен дом и автоматизация. В миналото, и на друга длъжност, предлагах на мои клиенти изграждане на въпросните умни домове. Тогава тази услуга в България беше само една мистерия и никой не беше и чувал за това, че може да си включи осветлението от телефона. С интерес се обърнах отново към Xiaomi, когато видях техните продукти за смарт дом и домашна автоматизация. Ако преди това се налагаше архитект и инженер да посетят домът ви и да изготвят проект, който обикновено струваше около 10-20 хиляди за реализация, то сега всеки може да направи своят дом умен напълно сам. И естествено на над 10 пъти по-ниска цена.

Камера за сигурност Xiaomi 1080p Magnetic Mount – екстри и спецификации.

Няма нищо подобно на това да се чувстваме комфортно и безопасно в собствения си дом … Xiaomi Mi Home Security Camera 1080P осигурява Full HD 1080p записи при 20 кадъра в секунда с ултра широк ъгъл на гледане от 170º. Taka покрива широка площ от зоната, в която сте избрали да я поставите.

Xiaomi Mi Home Security Camera 1080P FullHD
Xiaomi Mi Home Security Camera 1080P FullHD 170 градуса ъгъл на гледане. Снимка: Интернет

Можете да записвате всичко без никакво прекъсване през целия ден! Благодарение на инфрачервените LED светлини с мощност 940 nm, камерата за домашна сигурност ви позволява да видите какво се записва дори на тъмно, независимо дали е нощ, ден или светлината е изключена.

нфрачервените LED светлини с мощност 940 nm, камерата за домашна сигурност ви позволява да видите какво се записва дори на тъмно
Режимът за снимане през нощта не намаля качеството. Снимка: Интернет

Mi Home Security Camera 1080P ще ви предупреди, когато открие странни движения. Интелигентният сензор за движение ефективно намалява фалшивите аларми, причинени от промени в светлината, нашите домашни любимци или малки насекоми, откривайки само човешки движения.

Общувайте с човека от другата страна на камерата. Mi Home Camera 1080P Magnetic Mount интегрира както микрофон, така и високоговорител.

Следете всичко, което се случва у дома от вашия смартфон. Погледнете набързо, за да видите как протичат нещата в къщата или извън нея и запазете спокойствие благодарение на 2.4G WiFi свързаност.

Когато става въпрос за памет, винаги можете да сложите една MicroSD карта памет до 32GB. На нея ще се запават всички клипове от постоянното записване или при движение.

В заключение, Xiaomi Mi Home Security Camera 1080P Magnetic Mount е удобна нова камера за наблюдение на Xiaomi, за да запази дома ви в безопасност на ниска цена. С разделителна способност Full HD 1080p, нощно виждане, ултраширок ъгъл, водоустойчив IP65 и магнитна стойка за лесно поставяне там, където имате нужда.

Автор

Tagged: , , , ,

Коментирайте....