Vivacom вече са с оферта за PlayStation 5

Оценете тази статия...

Vivacom са първият мобилен оператор в България, който има изготвена оферта за PlayStation 5.

Черни петъци, черни седмици, жълти понеделници и какво ли още не ни очакват в останалата част от годината, а един от най-търсените продукти вече е PlayStation 5. Новата конзола на Sony се предлага официално от вчера по цял свят, но сякаш никъде все още няма налични количества, което поражда негативна вълна сред феновете.

PlayStation 5 е последно поколение игрална конзола от Sony Interactive Entertainment. Устройството предлага 120Hz честота на опресняване за 4K резолюция и 8K картина за екрани с 4320p. Конзолата има HDR резолюция за още по-оживена графика и наситена гама от цветове.

Техническите характеристики включват ултра-бърз SSD диск с 825GB памет, изцяло нов APU (персонализиран AMD комбиниран чип за CPU / GPU, който захранва конзолата) и едно супер мощно охлаждане, което ще се настройва според игровият процес на всеки потребител.В комплекта получавате също така и ново поколение контролер DualSense и Astro VR.

DualSense контролер за PlayStation 5

Цена

Сякаш доставките на конзолата по цял свят просто липсват, но Vivacom вече са с налична оферта, която днес лично получих в магазин на веригата. В момента на писане на статията рекламата на сайта на мобилният оператор е свалена (може би също имат затруднения с количествата все още), но все пак цените изглеждат повече от приемливо.

PlayStation 5 се предлага от VIVACOM и в двата варианта, които са на пазара – с Ultra HD Blu-ray на цена 41,98 лв. на месец с FiberNet 100 & TV 2L+ и дигитална версия без дисково устройство, която се нарича PlayStation 5 Digital Edition. Тя работи само с дигитално закупени игри и се предлага на клиентите на VIVACOM на цена от 34,98 лв. на месец с FiberNet 100 & TV 2L+.

Тук слагаме една вметка, че това е цената единствено на конзолата и тя не включва месечната такса на плана за интернет и телевизия.

При проверка при другите мобилни оператори PlayStation 5 беше все още неналичен и отговорът, който получих, беше “Оставете номер за връзка и ще ви се обадим скоро”, а онлайн магазините на Ozone, Plesio и Технополис все още са с надписи “Изчерпана наличност”.

Докато чакате някъде да се появи бройката за вас може да прочетете нашата статия за конзолата на Bud Light, която изстудява и две бири.

Автор

Tagged: , , , , ,

Коментирайте....