Valve’s Steam Game Festival – стотици безплатни игри

Оценете тази статия...

Valve и Steam партнират отново за едно незабравимо геймърско изживяване

За да помогне на независимите разработчици на игри, Valve’s Steam Game Festival се завръща с есенно издание в периода от 7-ми Октомври чак до 13 Октомври 20:00ч. българско време.

PC геймърите ще имат възможност да получат безплатен достъп до множество независими игри, излизащи през следващите шест месеца. Някои забележителни заглавия, включени в есенния фестивал са Alpaca Ball: Allstars, Cake Bash, Ghostrunner, Garden Story и Smash Ball. Valve проведе пролетен фестивал на игрите по-рано тази година, за да запълни празнотата, останала след анулирането на конференцията за разработчици на игри. Това беше шансa за независимите разработчици, които загубиха възможността да демонстрират заглавията си, да презентират игрите си на дигиталната витрина на Valve.

В допълнение към стотици демо версии на независими игри, фестивалът Steam Game Festival: Autumn Edition включва и стриймове на живо от създатели и разработчици на съдържание за седмица, като интервюта и специален геймплей и коментари през цялото време на събитието.

Естествено не очаквайте да има игри като Horizon Zero Dawn, но на харизан кон зъбите не се гледат. Есенният фестивал идва точно с развалянето на времето, така че е перфектна възможност да уползотворим дните вкъщи и да тестваме предстоящи игри.

Автор

Tagged: , , , ,

Коментирайте....