Tony Hawk’s Pro Skater се завръща с PS4 Remastered, а Sony сменят логото си

Оценете тази статия...

Activision обявиха радостната за всички геймъри новина вчера. Tony Hawk’s Pro Skater Remastered идва. 

Много скоро ще можете да се разбивате като Тони Хоук с приятели. Вчера Activision обяви нова Remastered версия, която обединява първите две игри на Tony Hawk Pro Skater в един модерен пакет, с нови функции като онлайн игра. Очакваме я за PS4, Xbox One и PC (чрез магазина за Epic Games) на 4 септември.

Преработката ще включва подобрена визия; всички оригинални нива, герои и трикове; допълнителни предизвикателства; по-сложен режим създаване на парка, като ще можете да споделяте персонализирани скейт паркове онлайн; и чисто нови онлайн мултиплейър режими, заедно с локалният мултиплейър. На всичкото отгоре игрите ще включват „огромното мнозинство“ от емблематичните саундтраци на THPS, въпреки че не всяка песен ще е налична поради проблеми с лиценза.

THPS е добре известен както със списъка си с реални скейтъри, така и с невероятния си саундтрак. Като стана дума за скейтърите, целият актьорски състав се завръща. „Всички бяха супер въодушевени да се качат на борда“. „Това бяха ключови моменти в кариерите на всички тези скейтъри”. В състава ще бъдат включени не само Хоук, но и харесваните Стив Кабалеро, Джеф Роули, Бъки Ласек, Елиса Паймър, Карим Кембъл, Андрю Рейнолдс, Боб Бърнкист и Чад Муска.

Успоредно с това, Sony обявява нов бранд PlayStation Studios за своите първи PS5 игри

Sony обяви нова марка PlayStation Studios, която ще използва за своите първи ексклузивни игри, като ще продължат да я ползват и занапред като начин да уведомят клиентите, че играта идва от един от собствените екипи за разработка на Sony.

PlayStation с ново лого

Различните студия на Sony вече технически съществуват в рамките на организацията Sony Interactive Entertainment Worldwide Studios (която има собствено лого), но новата марка е по-проста и по-фокусирана върху марката PlayStation. Също така може да помогне на Sony лесно да подчертае ексклузивни игри за клиенти, които може да не знаят, че Sony притежава Polyphony Digital (Gran Turismo), Naughty Dog (Uncharted, The Last of Us), Insomniac Games (Spider-Man), Santa Monica Studio (God of Война), Media Molecule или Sucker Punch (inFamous, Ghost of Tsushima).

Автор

Tagged: ,

Коментирайте....