Бела Рамзи и Педро Паскал ще партнират в “The Last Of Us” на HBO

Оценете тази статия...

От месеци се работи по новия сериал “The Last Of Us” на HBO, но досега нямаше информация за актьорския състав и само мечтаехме кой ще заеме главните роли. Hollywood Reporter слагат край на терзанията ни. Бела Рамзи, която изигра Лиана Мормонт в “Игра на Тронове”, ще играе Ели.

Нийл Друкман, креативният директор зад серията игри и съсценарист на телевизионния сериал, потвърди в Twitter.

Както писахме през ноември миналата година, сериала ще проследи първата игра от поредицата.

Историята се развива двадесет години след разрушаването на съвременната цивилизация. Джоел, закоравял оцелял, е нает, за да изведе Ели, 14-годишно момиче, от потискащата карантинна зона. Това, което започва като лесна работа, скоро се превръща в брутално, сърцераздирателно пътуване, тъй като и двамата трябва да преминат през САЩ и да зависят един от друг за оцеляване.

The Last of Us сериал по HBO - Джоел
The Last of Us сериал по HBO – Джоел. Снимка: СмартМакс

Още през ноември плъзнаха слухове из форумите кой ще изиграе Джоел. Предложенията бяха повече от смели, но с липсваща информация за актьорски състав си оставаха само мечти. В крайна сметка стана ясно, че култовата роля ще бъде изиграна от Педро Паскал, който е добре познат на публиката от “Мандалорецът”.

Педро Паскал ще изиграе Джоел в The Last of Us по HBO
Педро Паскал ще изиграе Джоел в The Last of Us по HBO. Снимка: Интернет

Все още няма дата за излизане на шоуто, но The Hollywood Reporter сподели интересно инфо за кастинга: Махершала Али, звезда на Moonlight и предстоящото рестартиране на Blade, обмислял ролята на Джоел, но „сделката така и не се е осъществила. ”

Автор

Tagged: , , , , , ,

Коментирайте....