Потвърдено – The Last Of Us сериал идва по HBO

Оценете тази статия...

Както писахме преди няколко месеца, HBO ще снима сериал по играта The Last Of Us.

Според официалното резюме телевизионният сериал ще адаптира първата игра от поредицата: „Историята се развива двадесет години след разрушаването на съвременната цивилизация. Джоел, закоравял оцелял, е нает, за да изведе Ели, 14-годишно момиче, от потискащата карантина зона. Това, което започва като лесна работа, скоро се превръща в брутално, сърцераздирателно пътуване, тъй като и двамата трябва да преминат през САЩ и да зависят един от друг за оцеляване. “

The Last Of Us сериал по HBO

Всичко до днес беше само една идея подкрепена от множество фенове, но вече има потвърдена поръчка за начало на снимките. HBO все още не са дали детайли за очаквана дата или актьорски състав, но се знаят имената на режисьорският екип. Мрежата даде зелена светлина за снимки, като създателят на сериала Нийл Друкман работи едновременно като сценарист и изпълнителен продуцент заедно с Крейг Мазин (Чернобил). Каролин Щраус от HBO, която е изпълнителен продуцент на „Игра на тронове“ и „Чернобил“, също ще служи като изпълнителен продуцент на „The Last Of Us“.

Из форумите веднага плъзнаха слухове за това кой ще изиграе Джоел и предложенията са повече от смели, но с липсваща информация за актьорски състав си остават само мечти.

Травис Фимел, който стана известен с ролята си на Рагнар от Викинги е едно от най-желаните предложения. Актьор на нашето време, див поглед, готов да трепе зомбита – звучи добре, но някакси не мога да си го представя като състареният и всяващ респект Джоел.

Другото име, което се спряга активно, е Хю Джакман. Ето това вече е име, което ни грабва вниманието и сякаш Джоел е правен по негов модел – външен вид, характер, избухливост.

The Last Of US не е единствената многобюджетна адаптация на игра на Sony в процес на разработка. Студиото PlayStation Productions на Sony също е в средата на продукцията на дългоочакваната адаптация на поредицата Uncharted, в която Том Холанд ще играе главната роля и ще излезе по кината през 2021 година.

Автор

Tagged: , , , ,

Коментирайте....