The Last Of Us 2 с нов разтърсващ тийзър

Оценете тази статия...

The Last of Us 2 с официална премиерна дата – 19ти Юни

Пуснат вчера, трейлърът загатва кърваво пътешествие, изпълнено със загуба и съжаление, привидно за всички участващи.

„След като брутално и насилствено събитие нарушава относителния мир, който Ели е намерила в Джаксън, тя се тръгва да въздаде справедливост на отговорните“, се казва в описанието на трейлъра. „Докато ги издирва един по един, тя се сблъсква с пагубните физически и емоционални последици от действията си.“

Пътят към старта на играта не беше никак лесен. The Last Of Us 2 беше отложена за неопределено време в началото на април, преди планираното издаване през май, поради пандемията. Не стига това, но и хакерски атаки, по слухове, са причината за течове на части от играта в онлайн пространството. Това беше достатъчно да възбуди смесени чувства в нас феновете и последва вълна от негативни емоции.

На 27 април Sony обяви, че дългоочакваната игра на Naughty Dog ще пристигне на 19 юни, а ние ще я чакаме със затаен дъх. Ако все още не сте играли The Last of Us сега е момента да се отправите към Sony PlayStation Store и да я свалите за PS3 или Remastered за PS4. А PC феновете е налична опцията за PlayStation Now с безплатен 7-дневен пробен период за него и струва само $ 12,99 на месец след това.

Автор

Tagged: , ,

Коментирайте....