„Тамагочи“ влизат в 21 век с умен часовник

Оценете тази статия...

Няма човек, който да не знае какво е „Тамагочи“, а повечето даже и са го имали. Електронният приятел, чудо от 90-те влиза 21 век с нов умен часовник, а виртуалният ни любимец ще е винаги на една ръка разстояние.

Какво е новото?

След първоначалното им издаване на „Тамагочи“ в края на 90-те години, настъпи глобален порив на ентусиазъм, който доведе до отделни аниме сериали, видео игри и филм. Tamagotchi Smart по същество много прилича на играчките от 90-те, но се възползва от 25-годишния технологичен прогрес. Екранът му е донякъде цветен и има безжична свързаност за взаимодействие с други „Тамагочи“. Официалните често задавани въпроси(за говорещите китайски) определят живота на батерията около 30 часа.

Любимият дигитален домашен любимец на всички, Тамагочи, е преоткрит за своята 25-годишнина. Новият Tamagotchi Smart поставя съществото в цветен интелигентен часовник, като ви позволява да закачите цифровия си домашен любимец – и всички задължения, които идват с него – директно на китката ви. Kotaku съобщава, че новото устройство разполага със сензорен екран за галене на малкия ви приятел, гласово разпознаване за чат и крачкомер. И за разлика от повечето умни часовники ще показва и времето.

Нашият умен виртуален любимец ще пристигне на 23-ти ноември в Япония, но не се знае дали и кога ще се продава в останалата част на света. По първоначална информация ще стартира с цена 68 долара, а потребителите ще могат да добавят екстри за скромните 10 долара.

Bandai, производителите на “Тамагочи”, ни изненадоха с тези информация и продукт. Носталгично съм си спомнял тази любима играчка от детството и колко животни уморих, докато разбера и се науча да съм добър стопанин, макар и онлайн.

Автор

Tagged: ,

Коментирайте....