Сезон 4 на Stranger Things пристига в Netflix на 27 май

Оценете тази статия...

Всеки сезон на Stranger Things досега включваше 8-9 епизода, но според създателите на сериала Мат и Рос Дъфър, предстоящият четвърти сезон ще бъде малко по-различен, тъй като започва краят на историята на Единадесет и нейните приятели.

Stranger Things Сезон 4 трейлър

Поради продължителността на четвъртия сезон, братята Дъфър и Netflix в крайна сметка взеха решение да го разделят на две части, състоящи се от девет епизода, които очевидно ще бъдат много по-дълги от всички, които сме виждали от Stranger Things досега.

„С девет сценария, над осемстотин страници, почти две години снимки, хиляди снимки с визуални ефекти и време на изпълнение, почти два пъти по-дълго от всеки предходен сезон, Strange Things 4 беше най-предизвикателният сезон досега, но и най-възнаграждаващият“, казаха братята.

Netflix не споделят много подробности за сезон 4, освен заглавията на епизодите няколко нови постера, изобразяващи различни герои от Stranger Things от важни места. Всички локации от постерите са изпълнени с напрежение и ни приближават все повече до “Наопаки”. Докато платформата за стрийминг споделя още по-малко за петия сезон на Stranger Things, братята Дъфър дадоха да се разбере, че макар че ще приключи историята на Единадесет, това не означава непременно, че това ще бъде краят на по-големия франчайз Stranger Things.

Сезон 5 на Stranger Things ще бъде последен за историята на героите досега, а датите, на които да очакваме двете части на сезон 4 са 27 май и 1 юли тази година.

Автор

Tagged: ,

Коментирайте....