Секс игри за напреднали – добре дошли в 21 век

Оценете тази статия...

Разнообразието в спалнята е ключово за една здравословна връзка, сочат експерти. Всеки има различни предпочитания и фетиши, но имайте едно на ум, когато се доверявате на нови играчки, защото не всички са безопасни.

Такъв е и случая на Cellmate Chastity Cage, който позволява на потребителите да предадат достъпа до гениталиите си на партньор, който може да заключва и отключва клетката дистанционно с помощта на приложение. До тук звучи нормално, за който има такива вкусове.

Проблема идва в сигурността, която производителя дава или в случая не дава, защото е възможно хакери да придобият достъп до устройството и да го заключат за постоянно, според британската фирма за сигурност Pen Test Partners.

Още по-лошо, тъй като клетката за целомъдрие не идва с опция за ръчен контрол или физически ключ, заключените потребители имат малко възможности да излязат. Единият е да се отреже закалената стоманена скоба на клетката, операция, която изисква резачки за арматура или ъглошлайф, а нещо, което прави задачата по-трудна е, че въпросната скоба е здраво закрепена около тестисите на ползвателя. Другото, открито от Pen Test Partners, е да претовари платката, която управлява двигателя на ключалката, с три волта електричество (около две батерии АА).

Новини за недостатъка в сигурността бяха съобщени за първи път от TechCrunch и предполагат, че си струва да направите проучване, преди да закупите „умни“ джаджи с по-интимни случаи на употреба.

Както ние, така и други изследователи открихме подобни проблеми през годините при различни производители на секс играчки. Аз лично смятам, че най-интимните устройства трябва да се държат на по-висок стандарт, отколкото може би вашите крушки, казва Алекс Ломакс от Pen Test Partners.

Минали недостатъци в сигурността, открити в секс играчките с интернет, позволиха на хакерите да придобият кадри на живо от дилдо и да поемат контрола над анални тапи с активиран Bluetooth.

И така, какво могат да направят хората, за да избегнат този вид пропуск в сигурността при закупуване на секс играчки от интернет? Ломас казва, че за съжаление няма гаранция при закупуването на тези продукти.

Много е трудно, само като разгледате продукт или приложение, да разберете дали съхранява данните ви безопасно или те събират подробна информация за употребата и други подобни, казва той.

Но доброто начало е просто да направите проучване, преди да купите.

Автор

Tagged: , ,

Коментирайте....