Изтекоха снимки на лаптопите Samsung Galaxy Book Pro и Pro 360

Оценете тази статия...

Съществуването на двата лаптопа – Galaxy Book Pro и Pro 360 – е известно от поне няколко месеца, след като SamMobile забеляза, че те са били регистрирани в Bluetooth SIG през януари. Изтеклите снимки и репорти подсказват какво можем да очакваме от Samsung. Според Еван Блас може да ги видим още през април.

Какво знаем за Galaxy Book Pro и Pro 360 ?

Маркетинговите изображения бяха публикувани във Voice от Evan Blass. От снимките се вижда, че двата модела идват в размери 13″ и 15″, а от репорт от предните месеци знаем, че ще имат OLED дисплеи, Thunderbolt 4 и допълнителна LTE поддръжка.

Туитър пост на WalkingCat показващ спецификациите, които да очакваме.

Твърди се, че работят с процесори от 11-то поколение на Intel, а 15-инчовата версия на Galaxy Book Pro може да се предлага с графичен чип Nvidia MX450. Това малко ме озадачава, защото виждам комбинация от последни технологии с базово видео, но ако ще го използвате предимно за работа няма да имате нужда от по-силна видео карта. Galaxy Book Pro ще се предлага както в синьо, така и в сребристо, докато Pro 360 ще се предлага във морско синьо и златисто.

Блас потвърждава, че Pro 360 ще поддържа стилуса S Pen на Samsung. Изображения показват, че някои варианти на лаптопите ще включват и клавиатури в пълен размер с numpad. На изображенията Pro 360 има USB Type-C порт, жак за слушалки и слот за microSD карта, докато Pro е показан с Type-A порт, видим до слота за карта памет и жака за слушалки.

WalkingCat споделя в Туитър, че с появяването на двата нови лаптопа може да очакваме и 14″ FHD Galaxy Book Go.

Samsung Galaxy Book Go
Samsung Galaxy Book Go. Снимка: Туитър

Ако сте пропуснали нашата статия за последните Huawei лаптопи можете да я прочетете тук.

Автор

Tagged: , , , , , , ,

Коментирайте....