Revolut подаряват до 50лв за поканен приятел

Оценете тази статия...

Сигурно повечето от вас вече ползват или поне са чували за Revolut(Револют). Това е услуга, която изцяло измества вашата банка и дава пълен контрол над вашите пари. Транзакции за секунди, виртуални еднократни карти, покупка на акции и криптовалути са само част от опциите, които имате в мобилното приложение. В днешната статия ще се насочим към кампанията им за Коледа, в която подаряват до 50лв, а ако искате да се запознаете в детайли с техните предимства можете да посетите сайта им или да прочетете нашата статия.

Как да грабнем подарък от 50лв?

Revolut описват стъпките в мейл към СмартМакс, а целия процес е опростен максимално. Нужно е да поканете вашите приятели да се регистрират в Revolut, а ако вие все още не ползвате, използвайте нашата покана, за да се регистрирате, след което поканете и вашите приятели.

Празничният сезон е скъп, така че защо да не спечелите малко пари тази година, като поканите приятелите си в Revolut? За всеки отговарящ на условията приятел, който се регистрира от вашия реферал, ние ще ви дадем 50 лв!

Отворете приложението Revolut на вашия телефон и докоснете плочката за препоръка на началния екран. Изберете приятелите, които искате да препоръчате от вашия списък с контакти. Можете да препоръчате до 5 приятели. Те просто трябва да отговарят на условията за акаунт в Revolut и не могат вече да са клиент на Revolut.

Revolut подаряват до 50лв за поканен приятел
Revolut подаряват до 50лв за поканен приятел. Снимка: СмартМакс

Какво трябва да направят моите приятели?

  • Да създадат акаунт в Revolut, като използват вашата уникална връзка за препоръка
  • Да потвърдят самоличността си и преминат нашите проверки.
  • Да допълнят сметката си, като свържат друга банкова сметка или банкова карта
  • Да поръчат физическа карта Revolut (може да се прилагат такси за доставка)
  • Да извършат 3 транзакции за покупка с новата си карта Revolut (това може да стане чрез виртуална карта, докато чакат физическата си) от минимум 5 лв всяка
  • Всичко преди изтичането на промоцията на 4 януари 2021 г. в 23:59 GMT

Това е! След извършването на тези стъпки, вашите приятели са регистрирани и вие автоматично получавате 50лв подарък от Revolut. Имайте предвид, че сумата може да се различава за всеки от абонаментните планове. Аз ползвам Revolut Metal и ползвам повече преференции спрямо безплатният план, но даже и по 20лв да получите за всеки поканен приятел пак си се получава една прилична сума за наближаващите празници.

Автор

Tagged: , ,

Коментирайте....