Revolut подаряват до 200лв за поканен приятел

2.7/5 - (7 votes)

Сигурно повечето от вас вече ползват или поне са чували за Revolut(Револют). Това е услуга, която изцяло измества вашата банка и дава пълен контрол над вашите пари. Транзакции за секунди, виртуални еднократни карти, покупка на акции и криптовалути са само част от опциите, които имате в мобилното приложение. В днешната статия ще се насочим към кампанията им за месец май, в която подаряват до 200лв, а ако искате да се запознаете в детайли с техните предимства можете да посетите сайта им или да прочетете нашата статия.

Как да грабнем подарък от 200лв?

Revolut описват стъпките в мейл към СмартМакс, а целия процес е опростен максимално. Нужно е да поканете вашите приятели да се регистрират в Revolut, а ако вие все още не ползвате, използвайте нашата покана, за да се регистрирате, след което поканете и вашите приятели.

Отворете приложението Revolut на вашия телефон и докоснете плочката за препоръка на началния екран. Изберете приятелите, които искате да поканите от вашия списък с контакти. Можете да препоръчате до 5 приятели. Те просто трябва да отговарят на условията за акаунт в Revolut и не могат вече да са клиент на Revolut.

Revolut подаряват до 200лв
Revolut подаряват до 200лв

Какво трябва да направят моите приятели?

  • Да създадат акаунт в Revolut, като използват вашата уникална връзка за препоръка
  • Да потвърдят самоличността си и преминат проверките.
  • Да допълнят сметката си, като свържат друга банкова сметка или банкова карта
  • Да поръчат физическа карта Revolut (може да се прилагат такси за доставка)
  • Да извършат 3 транзакции за покупка с новата си карта Revolut (това може да стане чрез виртуална карта, докато чакат физическата си) от минимум 5 лв всяка
  • Всичко преди изтичането на кампанията на 31 май 2022 г.

Това е! След извършването на тези стъпки, вашите приятели са регистрирани и вие автоматично получавате 200лв подарък от Revolut. Имайте предвид, че сумата може да се различава за всеки от абонаментните планове.

Автор

Tagged: , ,

Коментирайте....