PlayStation с рекорд на Гинес

Оценете тази статия...

Sony PlayStation получава световния рекорд на Гинес за най-продаваната марка конзола

Наградата идва на 25-годишнината на оригиналната PlayStation. Официалният Twitter канал на PlayStation се похвали, че конзолната платформа е получила сертификат от Гинес за най-продавания конзолен бранд на всички времена. 

„Радваме се да бъдем сертифицирани като най-продаваната марка конзола за домашни видеоигри досега, с над 450 милиона бройки, продадени в оригиналните PlayStation, PS2, PS3 и PS4 към 7 ноември, според @GWR,” PlayStation туитна във вторник, със снимка на изпълнителния директор на Sony Interactive Entertainment Джим Райън и бившия изпълнителен директор Кен Кутараги.

PlayStation с рекорд на Гинес

Призовата награда компанията обяви в деня, в който честваха 25 години – 3 Декември, когато през далечната 1994 са стъпили на пазара със своят бранд и за седмица са продали над 100 000 игрови конзоли.

PS4 е превзела умовете на геймърите по света, а със заглавия като “Horizon”, “God of War”, “The Last of Us Part 2” не можем да искаме повече, но все пак от Sony PlayStation са ни подготвили PS5 през 2020г., а ние нямаме търпение да се докоснем до нея и възможностите и.

Автор

Tagged: , ,

Коментирайте....