OnePlus ще представят смарт часовник “в началото на следващата година”

Оценете тази статия...

Това заяви Пийт Лау вчера в Туитър, без да съобщава други детайли.

Преди няколко години имаха подобен проект, но след дълга разработка на дизайн и операционна система беше спрян, защото според Лау компанията трябвало да се фокусира по-добре в други продукти.

В последната година OnePlus представиха много нови телефони, които са конкуретни и на вече утвърдени имена като Samsung и Apple. Като изключим мобилната индустрия, гамата от продукти обхваща мобилни аксесоари, слушалки и дори Смарт телевизори.

OnePlus най-накрая ще направи интелигентен часовник през 2021 г., обяви главният изпълнителен директор Пийт Лау в Twitter, отбелязвайки първото нахлуване в носещи устройства за компанията. Все още няма много подробности за предстоящото устройство, включително каква операционна система за смарт часовници ще работи, цена или дори дата на пускане – Лау отбелязва само, че ще бъде „пусната в началото на следващата година“.

Конкуренти се фокусират малко по-различна насока, като бързозареждащото зарядно на Xiaomi или телефонът на Vivo, който сам си сменя цвета, а един смарт часовник ще трябва да се бори с жестока конкуренция.

Но кои сме ние да критукуваме – конкуренцията ражда и хубави идеи.

Автор

Tagged: , , ,

Коментирайте....