Ник Фюри ще се сдобие със сериал през 2021

Оценете тази статия...

Съобщава се, че Самюел Л. Джаксън се завръща във вселената на Marvel, но този път той ще е в главната роля в нов сериал за Ник Фюри по Disney Plus.

Подробностите за проекта – докладвани както от Variety, така и от Deadline – са непълни, тъй като той е все още в начален етап и не е официално поръчан за сериал. Кайл Брадстрийт, най-известен с работата си като писател на Mr. Robot, също се казва, че е на борда на проекта като писател и изпълнителен продуцент.

Героят на Джаксън, Ник Фюри, се появява още в първият Iron Man през 2008 и е ключова връзка между героите във Вселената на Марвел. Като директор на тайна правителствена шпионска организация наречена ЩИТ, той следи за оцеляването на Земята от заплахи. Появите на Джаксън като Фюри са ключова част между различните филми в експанзивния филмов франчайз, като изявите на Джаксън се използват, за да съберат герои или да подскажат на феновете предстоящите филми в скритите сцени след крайните надписи. Новият сериал на Disney Plus ще отбележи за първи път, че Джаксън изпълнява главната роля в сериал на Marvel и може да видим актьора да играе подобна роля в свързването на различните телевизионни сериали, които са планирани в следващите години.

Новият сериал за Ник Фюри ще се присъедини към увеличаващият се списък с проекти на Marvel Studios, по които се работят в услугата за стрийминг, включително “WandaVision” (излиза по-късно тази година), “The Falcon” and the “Winter Soldier” (забавено до 2021 г.) и “Loki”, заедно с анимирания “What If …?” (също трябва да бъде издаден през 2021 г.). Marvel Studios също така обяви четири други сериала в различни етапи на предварителна продукция: “Hawkeye”, в който според съобщенията Джереми Ренър ще повтори ролята си на Клинт Бартън. “Ms. Marvel”, която ще се съсредоточи върху популярната итерация на Камала Хан на разтягащия се супергерой. “She-Hulk”, която наскоро постави Татяна Маслани(Orphan Black) в главната роля, и “Moon Knight”, за който тепърва ще събираме информация.

Очертава се следващите години да са насочени изцяло към създаване на сериали за любимите ни геори от Марвел Вселената и представяне на изцяло нови такива, а ние като едни заклети фенове на поредиците им, нямаме търпение да се потопим в света, който ще ни представят. 

Екселсиор!

Автор

Tagged: , , , , , , ,

Коментирайте....