League of Legends – единадесети сезон

Оценете тази статия...

Единадесети сезон на League of Legends вече започна! Началото бе обявено на осми януари, като играта беше patch-ната (ъпдейтната) два дни по-рано. Сезонът изглежда повече от обещаващ – основната идея е въвеждането на нови герои, итеми и модове. Така интересът на играчите ще бъде запазен, благодарение на вариациите от различен gameplay.

В тази статия ще Ви разкажем за новостите, реализирани през новия сезон на League of Legends, както и за основните идеи на създателите на играта.

Какви са новостите през новия сезон на League of Legends

Официалният единадесети сезон на League of Legends стартира динамично с пускането на първия от новите герои за тази година, а именно – Viego (който е DPS jungler). Вече няма да бъде само итем/item, а ще бъде герой, с когото да развиете своя gameplay. И това е само началото.

Тази година, както и предишната, по желание на компанията, ще бъдат пуснати повече нови шампиони. Така ще се избегне чакането от една година, за да бъде изпробвано нещо ново, а интересът на потребителите ще се запази за по-дълго време.

Бяха раздадени и наградите от сезон десет, като героят, спечелил скин на победоносеца (Victorious skin) е Lucian. Но без значение дали сте достигнали до златния ранк, ще получите ranked icon и ranked profile banner.

Основни цели на създателите

От известно време създателите искат да внесат малко повече герои, които причиняват магическа щета (magic damage/AP-ability power). Един от новите герои за този сезон ще бъде предназначен за top lane и затова фокусът пада върху тях. Компанията вярва, че по този начин играчите ще могат с един герой да покрият повече от една позиция/lane.

Тъй като създателите на играта са запознати с това колко е сложно да достигнеш по-висока дивизия заради серийните игри, са решили да ги премахнат. Стигайки 100 LP, всеки играч директно се качва в следващия ранк и по този начин няма нужда да се правят следващи две победи. Това ще бъде голямо улеснение за всички играчи.

Нашият любим Mundo най-накрая ще получи ъпдейта, който заслужава, като той ще бъде разкрит малко по-нататък през сезона. Споменават се и още двама герои, като най-вероятно единият също ще бъде AP-герой, но малко по-лежерен. Другият ще бъде смел и храбър рицар, който ще се бори за честта и надеждата (justice and hope). За да разберете повече за героите, следете внимателно всеки патч, защото създателите на играта оставят жокери (easter eggs) навсякъде в картата.

За повече подробности и новости, може да посетите официалния сайт на League of legends – League of Legends.

(10) EVERYTHING You MUST Know About Season 11 – League of Legends – YouTube

Ако сте изпуснали предишната ни статия – може да я прочетете тук:

One Outlook – как Microsoft вижда бъдещето на Windows – СмартМакс (smartmaks.com)

Автор

Tagged: , , , , , , ,

Коментирайте....