Фантастичната Четворка се присъединява във вселената на Марвел с нов филм

Оценете тази статия...

Като един запален фен(не фанатичен) на Марвел тази новина носи смесени чувства.

“Фантастичната четворка“ е комиксът, който Marvel Comics стартира през 1961 г. Създаден от Стан Лий и Джак Кърби, комиксът прави супергероите от комиксите по-реалистични и свързани с читателите.

Адаптацията към големия екран не е гладка. През 2000-те, когато 20th Century Fox има права върху собствеността, Тим Стори режисира два филма, в които участват Крис Евънс и Джесика Алба, наред с други. Докато филмите се представяха прилично на касите, критиците и публиката бяха недоволни. Рестартиране, режисирано от Джош Транк, с участието на Майлс Телър и Майкъл Б. Джордан претърпя по-лоша съдба, когато беше категорично отхвърлено от публиката. Marvel Studios си върнаха филмовите права обратно, когато Disney купи 21st Century Fox през 2019 г.

На практика няма информация за проекта извън името на Джон Уотс, който ще е директор и логото на тийзъра, но новината е вълнуваща, предвид историята на Фантастичната четворка с франчайза Marvel.

Въпросите, които веднага изкачат в съзнанието ми са …. Крис Еванс ще играе ли пак ролята си на Джони Сторм / Човека Факла в новият проект? Ако да – при среща между героите от Марвел Вселената той кой ще е – Джони Сторм или Капитан Америка? Може би и двамата?

Крис Еванс - Капитан Америка и Човека Факла
Крис Еванс – Капитан Америка и Човека Факла

Другият въпрос, който всеки мъж, а може би и някои жени, биха си задали е – ще видим ли отново прелестната Джесика Алба?

Джесика Алба - Невидимата Жена
Джесика Алба – Невидимата Жена

За съжаление в момента няма никаква информация относно актьорският състав. Единствено има потвърждение, че ще се работи по този проект и че “Фантастичната Четворка” се завръща във Вселената на Марвел – нещо, което трябваше да се случи преди много време.

Но перспективата героите да могат да се присъединят отново към Marvel Studios и да взаимодействат с други герои и филми в MCU е един от най-очакваните аспекти на покупката на Disney / Fox (заедно с X-Men, които не бяха споменати в днешното събитие за инвеститори.)

Новината идва заедно с няколко основни съобщения от Marvel Studios, включително нови трейлъри за предстоящите предавания на Disney Plus – WandaVision, Falcon и The Winter Solider, Loki и What If?, новини за г-жа Marvel, She Hulk и Secret Invasion и др.

Marvel Studios все още не са обявили дата, на която да очакваме новата продукция, а ние ще следим с интерес развитието.

Автор

Tagged: , , , , , , , , ,

Коментирайте....