Нов сериал се задава на хоризонта – Пришълецът

Оценете тази статия...

Явно е модерно да се правят сериали по класически филми.

Както скоро писахме, очакваме сериал по историята за Заразно Зло, а днес се разбра и за един нов проект на Disney – сериал Пришълецът. Предоставяме ви материал от The Verge, без авторска намеса:

Изпълнителят на Fargo и Legion Ноа Хоули стъпва в света на Alien с ново шоу във FX.

Това бележи първата телевизионна поредица, базирана на популярния филмов франчайз, според председателя на FX Джон Ландграф, който обяви шоуто на събитието за инвеститори на Disney днес. Дисни придобива правата върху франчайза, когато придобива 21st Century Fox през 2019 г. Не се знае много за шоуто, с изключение на кратко описание, което го споменава като „плашещо и вълнуващо пътуване, което не е твърде далеч в бъдещето тук на Земята”. Хоули говори накратко за това в интервю за Deadline в края на четвъртия сезон на Fargo тази година.

„Знам, че има усилие да се пренастроят много неща след поглъщането на Дисни и това беше разговор, който имах преди няколко години“, каза той пред Deadline. „Но знам, че като всяко студио има голямо желание да се възползвам максимално от библиотеката, така че не бих се изненадал да видя нещо подобно.“

Landgraf не даде информация за това кога да очакваме шоуто, но заяви, че в момента се разработва. Последната екранизация във франчайза Alien беше Alien: Covenant през 2017 г.

Автор

Tagged: , , , ,

Коментирайте....