Netflix работят по Assassin’s Creed сериал

Оценете тази статия...

Netflix Original Series са думите, които вдъхват доверие в бъдещето на новата продукция за Assassin’s Creed.

„В продължение на повече от 10 години милиони фенове по целия свят помагат на марката Assassin’s Creed да се превърне в емблематичен франчайз“, заяви Джейсън Олтман, ръководител на Ubisoft Film and Television, в съобщение. “Ние сме развълнувани да създадем сериял Assassin’s Creed с Netflix и очакваме с нетърпение да развием следващата сага във вселената на Assassin’s Creed.”

Както се разбира от горният цитат, се очаква едно епично преживяване, което ще ни преведе през епохите на викингите и кръстоносните походи, като Ubisoft ще си партнират тясно с Netflix по реализация на проекта.

Заедно с екшън сериала, те ще направят и аниме сериали, базирани на игрите, както бе отбелязано по-рано от сестринския сайт на CNET GameSpot. Тъй като игрите се провеждат в различни точки от историята – оригиналът от 2007 г. ни доведе до Третия кръстоносен поход през 1191 г., а Валхала ви поставя в ролята на викинг през 873 г. – възможно е всяка серия да се случи в различна епоха.

Assassin’s Creed вече беше адаптиран във филм през 2016 г., но това се оказа напълно разочароващо изпълнение и хиляди фенове изказаха силна критика, въпреки присъствието на Майкъл Фасбендър в главната роля. Има и няколко късометражни филма – Lineage и Embers – които запълват историята между игрите.

Assassin’s Creed Valhalla е вече налична за PS, Xbox и PC, а повечето предварителни поръчки са изпълнени, така че може там да се натъкнете на част от историята в сериала.

Автор

Tagged: , , , , , ,

Коментирайте....