Need For Speed Heat от днес е достъпна от всички платформи

Оценете тази статия...

Нов ъпдейт позволява на култовото заглавие да се играе от различни платформи едновременно.

Need for Speed Heat е първото заглавие на EA Games, което може да се играе едновременно на различни платформи. Проверявайт за новият ъпдейт днес. Новата функция за кросплей ще ви позволи да играете с приятели на компютър чрез Origin и Steam, PS4 и Xbox One.

След като инсталирате актуализацията, ще бъдете подканени да включите кросплей, а ако решите да не участвате, можете да го направите по-късно в настройките за поверителност на играта.

Need for Speed ​​Heat идва към услугите за абонамент на EA Access и Origin Access на 16 юни, а студиото дразни с още „Need for Speed ​​и Steam анонси“ по време на предстоящото събитие EA Play Live на 18 юни. EA поднесе Need for Speed ​​Heat и много други игри в Steam едва миналата седмица, което означава, че вече не се изисква да използвате стартовия инструмент на компанията Origin, ако искате да играете тези игри на компютър. 

EA не е споделил много за бъдещите игри Need for Speed, но знаем, че те ще бъдат разработени от създателя на Burnout Criterion Games.

Автор

Tagged: , , , ,

Коментирайте....