Да кръстиш дете на Pokemon герой

Оценете тази статия...

В последните 2 месеца стана популярна една леко странна история. Геймър на шега предложил да кръстят на Pokemon герой бъдещият му племенник, а неговата сестра, и майка на детето, приела екстравагантното име.

Как е станало това ли?

Човекът документира фантастичната история за това как е решено да назове племенника си на легендарния покемон в Reddit. Семейството му пътувало, когато са започнали темата за това как ще кръстят новородения племенник. По-малката му сестра, майката на детето, имала някои неспорими изисквания. Името да е уникално. Също така трябва да започва с буквата „З“. Този разговор се води точно когато мъжът се опитвал да залови Закиан на своя Switch.

Странно съвпадение, на което не можел да се въздържи – да предложи именно името на този Pokemon. Той обяснил на семейството си, че Закиан (Zacian) означава „меч“ на японски (това не е вярно) и в крайна сметка те решават да кръстят новороденото на покемоните. Героят от нашата история ясно показва, че той се е шегувал и всъщност никога не е възнамерявал те да го направят … но предполагам, че ако майката на Закиан е доволна от името, тогава не е болка за умиране?

ВЗИМАТЕ ЛИ ТОЗИ ПОКЕМОН ЗА СВОЙ ЗАКОНЕН….?

Интересно е да видим каква ще е реакцията на гордата мама, когато разбере откъде реално идва името и какво означава. Дали е толкова голяма фенка на Pokemon като брат си?

Автор

Tagged: , ,

Коментирайте....