Microsoft и AMD премахват бъгове в Windows 11 с нови ъпдейти.

Оценете тази статия...

Microsoft и AMD са засекли два основни проблема, които засягат и забавят Ryzen процесорите при Windows 11. И двата бъга са проучени в изминалите седмици, а от вчера има ъпдейти, които да се справят с тях.

Microsoft пуска днес нова актуализация на Windows 11, която поправя някои от проблемите с производителността на процесора на AMD. Много потребители забелязаха забавяне до 20% при някои игри, което се дължи на забавяне до 3 пъти на L3 кеша. Проблема е отстранен с ъпдейт от 21 октомври, наред с много други. За да свалите поправката се насочете в Windows Update и свалете Windows 11 Build 22000.282.

Ъпдейт на Windows 11 поправя проблеми с AMD Ryzen
Ъпдейт на Windows 11 поправя проблеми с AMD Ryzen

Вторият нерешен досега проблем засяга предпочитаната основна технология на AMD, която премества нишките към най-бързото ядро ​​на процесора. AMD казва, че тази втора грешка може да повлияе на производителността на задачи, зависещи от процесора, и AMD вече пусна нов драйвер, версия 3.10.08.506, за да го реши.

Пълен списък с поправките, които прави Microsoft, можете да се запознаете на сайта на производителя. Някои от тях включват проблем със Start менюто или забавяния на сигнала при ползване на Bluetooth мишки и клавиатури.

Ако все още не сте преминали към Windows 11, защото вашето PC не отговаря на изискванията има един лесен хак, който работи на повечето компютри.

Автор

Tagged: , , ,

Коментирайте....