Amazon обявиха заглавието на сериала Властелинът на пръстените

Оценете тази статия...

Септември ни се струва така далече, особено след като вече имаме и още детайли за сериала Властелинът на пръстените. В последния трейлър се обявява името на поредицата – Властелинът на пръстените: Пръстените на силата.

Обявяване на името на поредицата

Действието се развива през Втора епоха, хиляди години преди събитията от Властелинът на пръстените, Властелинът на пръстените: Пръстените на силата ще разкаже историята за това как пръстените на силата са били изковани и разделени между расите на Средната земя . Заглавието на новата поредица — заедно с фокусирано върху коването тийзър видео — намеква за това как създаването на пръстените е било свързано както с възраждането на дълго спящо зло в света, така и с последващите трудности, които хората, елфите и джуджетата ще се сблъскат в бъдеще.

ЗА ЦЕНИТЕЛИ – ТРИЛОГИИТЕ LORD OF THE RINGS И THE HOBBIT ИДВАТ НА 4K ULTRA HD BLU-RAY

Съобщава се, че първият сезон Властелинът на пръстените: Пръстените на силата ще струва на Amazon 465 милиона долара. Само за да ви спести от необходимостта да го четете отново, тази цена е само за един сезон и че в горното число не липсва десетичен знак. „Това ще бъде най-големият телевизионен сериал, правен някога“, каза министърът на икономическото развитие и туризма на Нова Зеландия.

Ако не можете да си представите какво може да се направи с толкова пари, ето ви няколко сравнения и идеи за харчене:

  • Последният и най-скъп сезон на този друг фентъзи сериал, Game of Thrones, струваше само 90 милиона долара, или 15 милиона долара на епизод.
  • Disney похарчи около 100 милиона за първия сезон на The Mandalorian.
  • Съобщава се, че поредицата на Disney Marvel струва до 25 милиона долара на епизод, което, като се има предвид, че има девет епизода на WandaVision, ще достигне до 225 милиона долара.
  • Коригирано спрямо инфлацията, на Кевин Костнър струва приблизително 300 милиона долара през 1995 г. да построи цял остров край бреговете на Хавай за Waterworld.
  • Правителството на САЩ планира да похарчи 451 милиона долара през 2021 г. за изследване на Луната или около един сезон пари на Властелинът на пръстените.
  • Първият сезон на поредицата Властелинът на пръстените ще е с около 100 милиона по-скъпа от общата сума на трите филма.

Първият сезон на Властелинът на пръстените: Пръстените на силата излиза на Prime Video на 2 септември, като нови епизоди ще са налични всеки петък.

Amazon обявиха заглавието на сериала Властелинът на пръстените

Автор

Tagged: , , ,

Коментирайте....