За ценители – трилогиите Lord of the Rings и The Hobbit идват на 4K Ultra HD Blu-ray

Оценете тази статия...

Това ще бъде най-добрият ви поглед към Средната земя досега – трилогиите „Властелинът на пръстените“ и „Хобит“ най-накрая получават 4K Ultra HD Blu-ray версия, с предварителни поръчки и доставки след 1 декември в САЩ. Това е точно навреме за празниците, а очакваме скоро и в другите държави.

Новината беше споделена не от някой друг, а от самия Самознай Майтапер (обикновено наричан само Сам; в оригинал Samwise “Sam” Gamgee), чрез фенсайта TheOneRing, като актьорът Шон Астин обяви ремастера във видеото по-долу.

Сега, тъй като е в 4K UHD, знаете, че това ще бъде възможно най-невероятното изживяване от домашно гледане“, каза Астин. „Питър Джаксън сам ръководеше ремастеринга и мога да кажа, че работата с Питър беше приключение за цял живот и приятелствата, които създадох, ще продължат вечно. Насладете се.

Това обаче не е всичко. В допълнение към двата 4K UHD трилогични комплекта – които ще включват както театралната, така и разширената версия на всичките шест филма – има и Ultimate Collectors Edition с ново бонусно съдържание и ремастерирани LotR Blu-ray дискове, които трябва да пристигнат през лятото на 2021 г. Така че , ако бързате, можете да вземете 4K UHD изданията на филмите сега или да изчакате до следващата година за най-пълните и усъвършенствани версии. Според The ​​Digital Bits ремастерираните филми тази година ще поддържат стандартите Dolby Vision и HDR10 High Dynamic Range, както и Dolby Atmos аудио.

Малко е объркващо да проследим всички различни издания и цени, които се предлагат в момента, но ето какво открихме по време на писането. Цените могат да варират.

Автор

Tagged: , , , , , ,

Коментирайте....