Lenovo представиха умен часовник съвместим с Google Assistant

Оценете тази статия...

За разлика от миналогодишният модел, този е по-евтин и без излишните функции.

„Въз основа на интелигентния часовник Lenovo Smart Clock за спалнята, Lenovo Smart Clock Essential разширява удобствата за свободни ръце, спестявайки време в останалата част от дома, предлагайки пълна гласова поддръжка с Google Assistant“, казва Lenovo в съобщение за пресата.

Екранът е по-традиционен от предшественика си. Изглежда като старомоден LED дисплей, но има допълнителна информация – час, дата, времето навън и температурата. Липсват някои от екстрите на сензорният екран, които предния модел имаше, а ако имате други високоговорители на Google Assistant и Chromecast, трябва да можете да ги групирате и с Clock Essential.

Въпреки размера си ще се удивите от силата и качеството на звука му, като можете да контролирате силата и на микрофона от бутоните отгоре, а ако ви трябва осветление вечер, спокойно може използвате вградената на гърба лампа.

И разбира се, можете да използвате Clock Essential, за да направите всичко, което Google Assistant ви позволява, включително стрийминг плейлисти и подкасти, добавяне на артикули в списъците ви за пазаруване, провеждане на обаждания и контрол на съвместими смарт устройства.

Дизайнът Smart Clock Essential изглежда доста подобен на Smart Clock, с четири инчов екран и меко сиво покритие. И двете устройства имат бутони в горната част, които можете да използвате, за да зададете таймери и да контролирате силата на звука на високоговорителя. Smart Clock Essential започва от $ 49.99 и би трябвало го видим по магазините някъде през Септември.

Lenovo заявяват, че това няма да единственото ново устройство, което ще пуснат на смарт пазара, но ще е едно от най-достъпните като цена. Със стартова цена от $ 49.99 то ще е значително по-евтино от другите модели, които ще стига до $199.

Автор

Tagged: , ,

Коментирайте....