Римейк на Justice League пристига през 2021г.

Оценете тази статия...

Джаред Лето се присъединява към екипа на Justice League, за да изиграе Жокера отново.

Точно когато си помислихме, че драмата около Justice League на Зак Снайдер не може да e по-страннa, изглежда, че Джаред Лето, с противоречивият образ към Жокера, ще се появи в екипа на супергероите, когато удари HBO Max следващата година.

Лето, който изигра ролята на злодея на Батман в Отряд Самоубийци през 2016 г., се присъединява към продължаващите презаснемания за новата Лига на Справедливостта, според The ​​Hollywood Reporter.

Не е напълно ясно каква роля ще играе Жокера на Лето в пре-редактираният филм. Въпреки противоречията около развълнуваната интерпретация на злодея на Лето, персонажът е играл само незначителна роля във филмите за DC. Самият Лето се появява само в няколко сцени в „Отряд самоубийци“ (въпреки че има слухове, че ролята му във филма е намалена в постпродукцията).

Жокера на Джаред Лето

Джаред Лето в Justice League

Новината, че Жокерът на Лето ще участва в Лигата на Справедливостта на Зак Снайдър, също озадачава в по-широк смисъл, като се има предвид, че Лето никога не е планирано да се появява в някоя от оригиналните версии на Лигата на Справедливостта – дори оригиналният фрагмент на филма от Снайдер, преди да се оттегли.

Фактът, че Снайдър използва презаснеманията (в които също ще се представят Бен Афлек (защо?!), Рей Фишър и Амбър Хърд) за собствената си част от Лигата на Справедливостта, за да въведе изцяло нов герой в историята, може да посочи по-съществени промени в двете версии на филма – оригиналната версия на филма, както и окончателният театрален, който режисьорът Джос Уедън завърши през 2017 г.

Историята на т. Нар. „Snyder Cut“ в крайна сметка е дълга и сложна. Но едно нещо става все по-ясно: каквото и да се получи в крайна сметка с четиричасовата Лига на Справедливостта на Зак Снайдер, когато излезе през следващата година, тя ще надхвърли дори първоначалните намерения на Снайдер за филма.

Автор

Tagged: , , , , , ,

Коментирайте....