Дали ще видим “I Am Legend 2”?

Оценете тази статия...

Според слухове от последните дни, по-точно от 4 март, може би ще видим втора част на филма с Уил Смит – “I Am Legend”.

Все още няма определена дата, на която да очакваме филма, но явно самият Уил Смит ще участва. Това става ясно, или поне се предполага, от криптираният му пост в Instagram. Актьорът е качил снимка на обезлюден град, като изцяло липсват някакви описания към поста, няма така модерните хаштагове, няма нищо – просто една криптирана снимка, която така напомня на улиците, които видяхме в “I Am Legend“. Интересното е, че минути след това същата снимка е споделена и от звездата Майкъл Б. Джордан.

Instagram пост на Уил Смит

„I Am Legend“ се развива през 2012 г. и е базиран на едноименния роман на Ричард Матисън от 1954 г. Вирусът, който е създаден с цел борба с рака изглежда обещаващо, но няколко години по-късно мутира в чума, която убива повечето хора на Земята или ги превръща в канибалистични мутанти, като има шепа хора, които са имунизирани.

Кой ще участва в I Am Legend 2?

Уил Смит
Уил Смит

53-годишният Уил Смит се завръща като военния учен Робърт Невил, който прекарва последните три години, след като чумата унищожи човечеството, опитвайки се да намери лек.

Майкъл Б. Джордан
Майкъл Б. Джордан

35-годишният Майкъл Б. Джордан е дългоочакваният нов член на актьорския състав на продължението. Ролята му остава в тайна, но със сигурност скоро ще чуем повече от актьора и продуцента.

Алис Брага може да се завърне в "I Am Legend 2"
Алис Брага

Въпреки че не е потвърдено дали 38-годишната Алис Брага ще се присъедини към актьорския състав на “I Am Legend 2” – тя определено изигра голяма роля в първото издание на филма. Тя и синът й бяха други имунизирани индивиди, които се опитват да оцелеят, точно като д-р Невил.

Дали ще видим продължение или това са просто слухове от превъзбудени фенове ще се разбере в следващите месеци, а ние ще ви държим в течение, когато разберем още детайли. Междувременно очакваме “Stranger Things” сезон 4 и сериал по “Lord Of The Rings”, които обещават да са зашеметяващи.

Автор

Tagged: , , ,