iPhone 14 Pro и Pro Max може би ще имат винаги включен дисплей

Оценете тази статия...

Apple може най-накрая да въведе винаги включен дисплей в предстоящите iPhone 14 Pro и Pro Max. Според доклад на Марк Гурман от Bloomberg, Apple може да въведе функцията с iOS 16, което позволява на iPhone да показва ограничено количество информация, дори когато е заключен.

Миналата година анализаторите прогнозираха, че iPhone 13 ще се предлага с LTPO дисплей, за да позволи винаги включен дисплей. Редица устройства с Android вече поддържат постоянно включен режим – и го поддържат от много години. На някои устройства на Samsung, например, винаги включеният дисплей може да показва часа, нивото на батерията, джаджи и други, докато телефонът остава заключен.

Apple ще обяви редица други промени на предстоящата си световна конференция на разработчиците (WWDC) на 6 юни.

Очакваме още новости по време на WWDC на 6 юни 2022г.
Очакваме още новости по време на WWDC на 6 юни 2022г.

В съответствие с предишните прогнози, Гурман вярва, че Apple може да въведе подобрени функции за прозорци и многозадачност на iPad. Той цитира открития от разработчика Стив Троутън-Смит, който наскоро откри, че Apple може да работи върху функция, която може да позволи на потребителите свободно да преоразмеряват прозорците. Apple може да преразгледа и някои от своите приложения – освен добавянето на нови аудио функции към съобщенията, Гурман прогнозира, че Apple ще преработи менюто си за системни предпочитания, за да го направи повече като приложението Settings на iOS.

Автор

Tagged: , , ,

Коментирайте....