Най-големият и най-нов iPhone – iPhone 12 Pro и iPhone 12 Pro Max

5/5 - (1 vote)

Ако сте фен на телефоните с големи екрани iPhone 12 Pro Max е модела за вас.

Както 6.1-инчовият iPhone 12 Pro, така и 6.7-инчовият iPhone 12 Pro Max са по-големи от 5.8-инчовия iPhone 11 Pro и 6.5-инчовия iPhone 11 Pro Max от миналата година. По-специално 6.7-инчовият iPhone 12 Pro Max е забележителен с това, че взе короната като най-големия телефон на Apple до момента. Моделите Pro се отличават с дизайн от неръждаема стомана (вместо алуминий на iPhone 12) в четири цвята: сив, неръждаема стомана, злато и нов син цвят.

iPhone 12 Pro и iPhone 12 Pro Max цветове
iPhone 12 Pro и iPhone 12 Pro Max цветове

Едно от най-големите нови допълнения на тазгодишните модели е 5G. iPhone 12 Pro ще поддържа както 6GHz, така и mmWave 5G, което означава, че двата телефона трябва да работят с всички различни видове 5G мрежи. Apple казва, че предлага „най-много 5G ленти от всеки смартфон“, обещавайки, че ще поддържа широк спектър от клетъчни оператори по целия свят и техните различни 5G стандарти.

Новите модели iPhone 12 Pro също предлагат технологията „Ceramic Shield“, която според Apple предлага стъкло, което е по-твърдо от всеки друг дисплей на смартфон, с четири пъти по-добра „ефективност на падане“, когато става въпрос за преотвратяване на напукване на телефона ви при падане. Подобно на миналогодишните модели iPhone 11 Pro, Apple отново предлага система с три камери както на iPhone 12 Pro, така и на Pro Max, с 12-мегапикселови широки, телефото и ултрашироки обективи на камерата. Широката камера вече предлага по-бърза бленда f / 1.6, която според Apple предлага 27 процента подобрена производителност при слаба светлина, докато 52-милиметровият фокусен телефото вече предлага 4-кратно оптично увеличение (при iPhone 11 Pro Max са 2 пъти).

iPhone 12 Pro Max подобрява още повече системата от камери.

Има нов 12MP телефото с 65 mm фокусно разстояние, който може да увеличава оптически до 2,5 пъти. Има нова широка камера с бленда f / 1.6 и нова OIS система. Широкият сензор също е 47 процента по-голям, което се комбинира с по-ниската бленда за 87 процента по-добра производителност при слаба светлина – няма тъмно място за него.

iPhone 12 Pro и Pro Max в една снимка
iPhone 12 Pro и Pro Max в една снимка

Новите телефони iPhone 12 Pro също ще могат да снимат HDR видео, за първи път за продуктовата линия, включително поддръжка за директно снимане в Dolby Vision HDR. iPhone 12 също ще може да редактира Dolby Vision HDR видео директно от приложението Photos.

iPhone 12 Pro започва от $ 999, а iPhone 12 Pro Max ще започне от $ 1099, с опции за съхранение от 128GB, 256GB и 512GB. Предварителните поръчки за iPhone 12 Pro ще започнат в петък, 16 октомври, и ще се доставят седмица по-късно на 23 октомври, докато iPhone 12 Pro Max ще види предварителните поръчки на 6 ноември и ще се достави на 13 ноември.

Както и при iPhone 12 и iPhone 12 mini, няма да има зарядни и слушалки в комплектите, което поражда вълна от недоволство при потребителите. Дали при iPhone 13 няма да изпратят само кутията?

Определено iPhone 12 Max се очертава да е флагмана на Apple тази година и вдига летвата високо. Подобрена камера, нов уникален безрамков дизайн, по-бърз процесор, до 87% по-добри снимки в Нощен режим, по-бърз графичен процесор и не на последно място – MagSafe.

За потребителите на MacBook, тази функция изобщо не е непозната и едно от малкото неща, които трябваше да си останат и в новите поколения. MagSafe е система от магнити, която позволява автоматичното, плътно и точно прилепване на iPhone към аксесоара, който искате да добавите – зарядно на гърба, портфейл, кейс или други.

Автор

Tagged: , , , , , , ,

Коментирайте....