Премиерата на House of the Dragon спря HBO при някои потребители

Оценете тази статия...

Освен неиздадено и изчезващо съдържание, има много оплаквания относно приложенията за стрийминг на HBO Max от пускането им. И все пак, като цяло те се държат добре под напрежение като премиерите като Tenet, Wonder Woman, The Matrix или Westworld, но за HBO може да няма нищо като премиерата на Game of Thrones House of the Dragon.

Тази вечер дебютът на спинофа на шоуто, House of the Dragon, е първият вкус на ново GOT изживяване в HBO Max и докато много хора, които се опитват да стриймват премиерния епизод, гледат без проблем, други казаха, че приложението им се е сринало, или замръзва, след като премине трейлъра преди шоуто.

Въз основа на доклади, наблюдавани в Twitter, Reddit и другаде, изглежда, че повечето от хората, които имат проблеми, използват платформа Amazon Fire TV или Fire Stick. Не е ясно защо конкретно това приложение би имало проблеми, но ако го използвате и не можете да гледате, може да опитате да го смените, ако нямате търпение да видите всички от рода Таргериан.

Ако това е основното ви стрийминг устройство, друг съвет, който хората съобщават за успех, е да създадете нов профил. В изявление, изпратено по имейл до The Verge, Крис Уилард от HBO каза: „House of the Dragon се гледа успешно от милиони абонати на HBO Max тази вечер. Наясно сме с малка част от потребителите, които се опитват да се свържат чрез Fire TV устройства и имат проблем”.

Автор

Tagged: , ,

Коментирайте....