Ето как Супермен си сглобява гейминг машина

Оценете тази статия...

Хенри Кавил изпълнява обещанието си някой ден да си сглоби собствен гейминг компютър

Вашият Witcher (и Супермен) е запален геймър, а днес той се възползва от пандемията COVID-19, за да го докаже на феновете, като изпълни миналогодишното обещание да сглоби собствена гейминг машина.


Жените искат да са с него, мъжете искат да са като него, а той иска просто да играе на компютъра си и да си разцъква любимите игри по цял ден. Това признава той в интервю, когато го питат какво е любимото му занимание.

Хенри Кавил, който играе култови роли като Супермен (Man of Steel) и Гералт от Ривия (The Witcher), е заклет геймър и любимото му заниние е да седи сам в неговата “мъжка бърлога”, както той я нарича, и да играе игри като World of Warcraft по цял ден. Ето и един интересен факт, който може да чуете в интервюто долу – за малко да изгуби ролята си за Супермен, защото искал да играе World Of Warcraft – и това, ако не е истински геймър…. ​

Малко по-надолу сме сложили негово интервю от YouTube, в което той обяснява мнението си за гейминг на игрова конзола и PC – можете да познаете кое печели битката, а ако не можете го изгледайте и разберете. Като бонус ще чуете и детайли покрай снимането на The Witcher споделени лично от Кавил. 

Автор

Tagged: ,

Коментирайте....