Google Authenticator с първи ъпдейт за последните 3 години

Оценете тази статия...

Новият ъпдейт носи и дългоочаквана функция

Google решиха да навлязат и те в 21 век, но за разлика от други компании, ъпдейта на техното приложение за верификация и удостоверяване идва 3 години след последният такъв, а не ежеседмично, както други.Много от потребителите се бяха отказали да чакат промяна и бяха приятно изненадани от нужната промяна. Последната актуализация за Андроид беше през Август 2017г, а за iOS миналата година за да се поправи резолюцията при iPhone X.

Сега за първи път потребителите на Authenticator ще могат лесно да прехвърлят акаунта си от едно устройство на друго, без да е необходимо да прехвърлят ръчно всеки код или да деактивират и повторно активират двуфакторно удостоверяване (2FA) на всеки акаунт. Актуализацията въвежда тази функция чрез инструмент за импортиране / експортиране, който ви позволява да избирате кои акаунти да включвате и прехвърляте, като използвате едно сканиране с QR код. Това е функция, която конкурентът Authy предлага от доста време, така че е освежаващо да го видим в Authenticator, дори и да е късно.

Новата версия представя нов модерен потребителски интерфейс според стандартите на Google, съвместимост с последните и актуални резолюции като 16:9, а също и Dark Mode. Актуализацията е налична за потребителите на Android устройства, а все още се работи върху версия за iOS.

​Enjoy!

Автор

Tagged: ,

Коментирайте....