A1 България подарява зарядно за всеки iPhone 12

Оценете тази статия...

Изглежда, че все пак в България има и трезво мислещи хора и компании и една от тях е мобилният оператор A1.

Може би сте чули за слуховете преди месеци или за неприятното им потвърждение отпреди няколко седмици, че в комплекта на новите iPhone 12 няма да има включено зарядно, а само USB-C кабел.

По официални данни и изявления на Apple, причината затова е от екологична гледна точка и намаляване на отпадъците в околната среда. Все пак нека да си го кажем наистина – кой няма поне 2-3 зарядни, за които се сеща и още няколко, които седят в някой шкаф “за резерва”. В предвид времената, в които живеем и замърсяванията, които генерираме, идеята и каузата на Apple са достойни за адмирации, а дали рискът от загуба на недоволни клиенти си е заслужавал ще видим в следващите месеци.

За радост пък на всички българи, мобилният оператор А1 обяви, че при покупката на всеки iPhone 12 mini или iPhone 12 Pro Max ще подарява и адаптер за зареждане. Това рязко ще намали недоволните Apple фенове в България и ще привлече повече клиенти към компанията за мобилни услуги.

Въпреки, че реално едно оригинално зарядно е не повече от 50-80лв и при покупка на телефон за 2600лв изглежда смешно да ни свидят малки суми, от А1 прилагат добра маркетингова стратегия за положително клиентско изживяване.

Компанията ще приема предварителни поръчки в своя онлайн магазини за двата модела oт 14:00 днес до 13 ноември, когато ще започнат и доставките на устройствата.

Цени и цветове

iPhone 12 mini - най-лекият, най-малкият и най-тънкият 5G телефон

iPhone 12 mini се предлага в пет цвята – черен, бял, (PRODUCT)Red, зелен и син. Моделът е наличен и в три версии спрямо вградената памет – 64 GB, 128 GB и 256 GB. Цените му започват от 57.99 лева на месец и 1239.99 лева в брой в пакет с двугодишен абонамент за A1 ONE Unlimited 5XL.

iPhone 12 Pro Max е наличен в 4 цвята – графитеносив, сребрист, златист и син. Цената на смартфона зависи от вградената памет, като този модел се предлага с 128 GB, 256 GB и 512 GB памет. Версията със 128 GB може да се поръча за 94.99лв на месец или за 2039.99 лева в брой с двугодишен абонамент за А1 ONE Unlimited 5XL.

Онлайн магазинът на А1 е отворен за предварителни поръчки и всеки може да си направи поръчката на любимото устройство.

Автор

Tagged: , , , , , ,

Коментирайте....