Ако пътувате често този лайф-хак ви е нужен

Оценете тази статия...

Паролите за Wi-Fi на всички летища по света са вече налични онлайн.

На всеки от нас се налага да пътува понякога, а за някои това е ежедневие. С днешната статия искаме да помогнем на хората, които се борят с постоянната нужда от качествен интернет, докато са далеч от дома.

Случвало ли ви се е, докато си чакате полета на летището да трябва да направите резервация за хотел, а да нямате интернет, а отворената и безплатна мрежа просто не става? На мен лично много пъти ми се е налагало да извършвам лесни задачи, като да изпратя мейл, докато си чакам полета, а проклетата безплатна Wi-Fi мрежа да е толкова натоварена от стотиците потребители, че това просто да не се случва.

На всички летища има отворена безплатна Wi-Fi мрежа и такава, която е с парола и може да ползвате само, ако си заплатите допълнително или закупите скъпо кафе от VIP lounge-a.

Ентусиасти са отделили време и нерви да помогнат на всички нас пътуващи хора. В картата по-долу ще намерите 400 самолетчета, като всяко едно от тях отбелязва летище по света. Само трябва да щракнете върху това летище, което ви трябва и информацията за заключените Wi-Fi мрежи ще се появи – край на безкрайното чакане и ловуването на качествен интернет.

Чак ще можете да се насладите на времето си там и да пиете нещо освежаващо, докато си почивате.

Enjoy!

Автор

Tagged: , ,

Коментирайте....