Disney пускат кратки филмчета с героите от Замръзналото Кралство, направени изцяло в домашни условия

Оценете тази статия...

Супер инициатива на Дисни – как по-весело да прекараш времето вкъщи? С Олаф разбира се!

Ако Disney+ не е достатъчно за вас или вашите деца, докато сте си вкъщи, аниматорът на Дисни се е заел с нелеката задача да ни разсмее. Вкъщи с Олаф (At Home with Olaf) следва любимия герой на Гад от филмите “Замръзналото Кралство”(Frozen), който влиза в поредица от игри около Арендел. Първият епизод е написан и озвучен от актьорът Джош Гад, който играе снежния човек и в двата филма, и анимиран от Осмонд, който ръководи анимацията по проектите на Олаф. Доста просто: Олаф жонглира със снежни топки в горите на Арендел и случайно изпраща миниатюрен снежен човек – известен като сноуги – да лети във въздуха. Той осъзнава какво се случва, сноуги се връща и животът продължава!

Не е кой знае какво, но предвид ограниченията, в които е направено това 50 секундно клипче, трябва да оценим нивото на детайлите и качеството на анимацията. Самото събитие, че всичко е създаено изцяло в домашни условия си е за адмирации.

Това не е първият проект, който Гад предприема, откакто се е задържал у дома. Актьорът използва също инструментите на живо в Twitter и Instagram, за да чете детски книги на деца по целия свят, давайки кратка почивка на родителите. 

Не е ясно колко често Disney Animation ще публикува кратките филмчета, но туит от компанията определя At Home with Olaf като нов дигитален сериал, така че очаквайте повече епизоди в следващите дни, а още днес може да се насочите към YouTube за да изгледате първото клипче.

Автор

Tagged: , ,

Коментирайте....