Tesla представиха свирката Cyberwhistle вдъхновена от Cybertruck

Оценете тази статия...

Да, точно така. Вече можете да си закупите свирка Cybertruck, като за това удоволствие ще заплатите скромните 50 долара. Вдъхновена от Cybertruck, ограниченото издание Cyberwhistle е първокласна колекционерска придобивка, изработена от медицинска неръждаема стомана с полирано покритие. Свирката включва интегрирана функция за закрепване за допълнително удобство.

Главният изпълнителен директор на Tesla, Илон Мъск, туитна във вторник връзка към уеб страницата на Cyberwhistle, която неговите 65 милиона последователи могат да видят, заедно със съобщение „Надуйте свирката на Tesla“.

Илон Мъск представи Cyberwhistle с пост в Туитър

Малко по-късно се появи и друг туит, който е сякаш подигравка на микрофибърната кърпа на Apple – “Не си губете парите за този глупав Apple Cloth, вместо това купете нашата свирка!”.

Както всеки почитател на Tesla може да очаква, киберсвирката е оформена като Cybertruck, изцяло електрическият камион, който Мъск разкри през ноември 2019 г. Cybertruck трябваше да влезе в производство в края на 2021 г. Компанията избута тази дата някъде до 2022 г. , на уебсайта си, в който потенциалните клиенти могат да пуснат депозит от 100 долара. Предварителните поръчки за момента са на стойност около 1.3 милиона долара.

Киберсвирката може да се намери под лайфстайл продуктите на Tesla. Te включват артикули като декантер Tesla за 150 долара, настолно зарядно за 45 долара, моделирано по модел на Tesla Supercharger, чаша S3XY за 35 долара и няколко отляти модели превозни средства, включително Tesla Semi, който също така отложи началото на производството до 2022 г.

Автор

Tagged: , , ,

Коментирайте....