Готови ли сте за Crysis Remastered? #CanItRunCrysis

Оценете тази статия...

По последни слухове Crysis Remastered пристига на 18 Септември за PC, PS4 и Xbox

„Може ли да стартира Crysis?“ е меме, което стартира през 2007, когато оригиналният Crysis бе пуснат. След старта на Crysis, критиците и феновете похвалиха играта за нейната реалистична графика. В продължение на години оригиналната версия остава еталон за геймърите, които искат да тестват хардуера на своите платформи.

По първоначален план играта трябваше да е налична още през Юли месец, но в последния момент от Crytek отложиха премиерата и пуснаха изявление в Туитър:

Вашата страст към франчайза Crysis заслужава безспорно висококачествена игра и ние се ангажираме да доставим точно това.

За да сме сигурни, че ще изпълним този ангажимент, ще трябва да отложим датата на стартиране (всички платформи) и премиерата с няколко седмици.


След двумесечно закъснение Crysis Remastered най-накрая идва на PC, PS4 и Xbox One този месец.

Преди премиерата Crytek разкрива системните изисквания, необходими за стартиране на играта на вашия компютър и шокиращо този път няма да имате нужда от суперкомпютър.

Въпреки че препоръчаните спецификации изискват само процесор Intel от седмо поколение или AMD Ryzen 5, 12 GB RAM и Nvidia GeForce GTX 1660 Ti или AMD Radeon Vega 56 GPU, малко хора ще могат да се възползват от пълният потенциал и новите функции на играта.

Но ако имате компютър от по-висок клас, ще използвате много от тези сили, за да стартирате играта. Ако наистина искате да тествате колко мощна е вашата машина, Crytek представя нова графична настройка в играта, наречена „Може ли да стартира Crysis?“ която Crytek казва, че е „проектирана да изисква всеки последен бит от вашия хардуер с неограничени настройки.“

Автор

Tagged: ,

Коментирайте....