Подобрете вашият Умен Дом с цветно осветление само за $10

Оценете тази статия...

Първите интелигентни крушки на Cree от години променят цвета си само за $ 10

Интелигентните крушки на Cree Connected Max не се нуждаят от хъб, за да се свържат с Alexa или Google, а версиите за промяна на цвета са напълно достъпни.

След като се прослави в индустрията за осветление, като продаде евтини LED крушки с десетилетни гаранции, Cree Lighting се завръща с нова линия автоматични крушки, които променят цветовете и се свързват с гласови асистенти – не е необходим хъб . Цените започват от $ 8 за интелигентна крушка с бяла светлина или 10 $ за крушка, която може да промени цвета.

Десет долара е най-ниската цена, която някога съм виждал, за цветно осветление от известна марка, изпреварваща сегашната най-добра крушка, Philips Wiz Connected LED за $ 13 и дори опциите на Xiaomi.

Новите крушки се наричат ​​Cree Connected Max LED и те са първите интелигентни крушки на Cree Lighting, откакто Cree продаде подразделението на Ideal Industries през 2019 г., и първите интелигентни крушки Cree от пристигането на оригиналния Cree Connected LED преди пет години. Подобно на тази крушка, новите светодиоди Max са проектирани да работят с множество платформи, включително Alexa и Google Assistant, и благодарение на факта, че всяка от тях използва собствено вградено Wi-Fi радио, те могат да го направят без нужда от допълнителен хардуер като хъб.

Продуктова гама Cree Connected Max Led

Заедно с интелигентните крушки с бяла светлина за $ 8 и пълноцветните интелигентни крушки за $ 10, новата гама интелигентни осветителни тела на Cree Lighting включва променящи се в цвета вътрешни и външни прожектори, заедно с изключително ярка, 100-ватова резервна крушка, която също променя цветовете. Ето пълния списък в Amazon, където крушките са временно изброени като изчерпани преди изчакващо пускане.

  • Cree Connected Max LED (пълноцветна светлина, форма A19, отговаря на 60 вата): $ 10
  • Cree Connected Max LED (пълноцветна светлина, форма A21, отговаря на 100 вата): $ 13
  • Cree Connected Max LED (пълноцветна светлина, форма на прожектор BR30, отговаря на 65 вата): $ 13
  • Cree Connected Max LED (пълноцветна светлина, форма на прожектор на открито PAR38, отговаря на 120 вата): $ 17
Евтини крушки Cree Connected Lighting Max за Умен Дом

Според спецификациите на кутията, 10-доларовата пълноцветна 60-ватова крушка излъчва 800 лумена при пикова яркост при потребление на енергия от 9 вата и ще добави малко над 1 долар към сметката ви за енергия всяка година със средно три часа употреба на ден. Заедно с Wi-Fi крушките включват Bluetooth радио за по-лесно сдвояване с определени платформи. Също така ще можете да сдвоите крушките с приложението Cree Lighting за Android и iOS за бърз контрол, автоматизация и планиране на вашите светлини. Това е промяна спрямо оригиналните интелигентни крушки на Cree, които изобщо не предлагат собствено приложение.

Естествено за да направите автоматизации между тях и други производители, като Xiaomi или Broadlink, се налага закупуването на съвместим хъб. За повече детайли е най-добре да се свържете с съпорта на системата, която ползват, за да разберете дали се поддържат Cree. За момента не се говори за съвместимост с iPhone през HomeKit, а Cree Connected Max LED трябва да са достъпни през дните на намаления този месец.

Автор

Tagged: , , , , , , , ,

Коментирайте....