[CES 2021] LG Rollable – иновация при дисплеите на мобилните телефони

Оценете тази статия...

Първият ден от CES 2021 се запомни с LG Rollable – мобилният телефон на LG с разгъваем екран

Пандемият засегна всички по света и всички технологични конференции преминаха в по-тесен кръг или в онлайн варианти. Днес беше първият ден от най-голямото такова събитие и определено най-запомнящото се от него е новият телефон на LG – LG Rollable.

Тенденцията е смартфоните ни да преминат към сгъваеми варианти, които да ни предоставят удобството на телефон и таблет в едно устройство, а LG е с една стъпка пред другите.

LG Rollable

LG Rollable има това, което компанията нарича „уникален екран с възможност за преоразмеряване“, който се разширява от телефон до малък таблет.

Ръководството ни искаше да покаже, че това е реален продукт, тъй като имаше много слухове около подвижния телефон“, казва говорител на LG в изявление пред Nikkei. „Тъй като излиза на CES 2021, мога да кажа, че ще бъде пуснат тази година.

В клипчето по-долу можете да видите новите продукти, които да очакваме от LG тази година. Те включват ново поколение самодезифенкзиращи се хладилници, които с почукване стават прозрачни, преносими пречистватели на въздух, маска за пречистване на въздуха, за която бяхме писали още преди няколко месеца и други. Вижте синтезираната презентация на LG в 9 минути.

Автор

Tagged: , , , ,

Коментирайте....