Call of Duty: Warzone The Haunting с разтърсващ трейлър [17+]

Оценете тази статия...

Хелоуин наближава, а с него и тематичните събития в онлайн игрите. Call of Duty също не остава назад и предоставя на всички свои играчи The Haunting. Нощта отново пада в Warzone и Black Ops Cold War и по-добре бягайте за прикритие. След миналогодишното събитие, което постави рекорди за най-голяма активност, Activision са ни подготвили цели 2 седмици пълни с терор и ужаси по улиците на Верданск.

Трейлър на The Haunting и детайлите, които знаем.

The Haunting

След като го изгледахме(няколко пъти) нямаме търпение да се пренесем в света на Call of Duty Warzone и да бъдем плашени на всяка крачка. Безплатната игра, любима на над 80 милиона играчи, се преобразява от днес, 19 октомври, а краят на събитието е насрочен за 2 ноември.

Новостите са малко, но спиращи дъха:

  • Ghostface и заекът Франк – Превърнете се в ужаса в нощта, чрез бъндъл пакетите, достъпни за ограничено време.
  • Преследванията не спират с тях – Portnova се превръща в Necro Queen, Weaver в Ученика и още в магазина.
  • Ново SMG – Изпълнете всички предизвикателства в Warzone или Black Ops Cold War, за да спечелите новото LAPA SMG.

Наличен от днес, пакетът с оператор SCREAM е вашата възможност да играете като Ghostface в Warzone и Black Ops Cold War, преди той да се върне в кината през януари 2022 г., където Paramount Pictures и Spyglass Media Group ще върнат класическия филм, които се определят за ужаса на 90-те.

Да, Ghostface се завръща в Scream (2022)… Винаги е някой, когото познавате! Нов психопат тероризира улиците на Уудсборо за пореден път с нов набор от правила.

Ghostface пристига в Call of Duty Black Ops Cold War и Warzone
Ghostface пристига в Call of Duty Black Ops Cold War и Warzone

В Black Ops Cold War и Warzone той е самостоятелен оператор, който може да изсече всяка нещастна душа – жива, мъртва или немъртва.

Ако сте играли през събитието The Haunting of Verdansk миналата година помните, че когато ви елиминират не отивате в Гулаг, а ставахте зомби. Тази година ще е същото, но с една разлика – ще се върнете като призрак.

Призраците нямат оръжия, но имат някои свръхестествени способности:

  • Супер скок: Подобно на скока от Zombie Royale, призраците могат да скачат във въздуха, за да покрият сериозно разстояние. Тъй като Призраците нямат тяло, лекото им тегло им позволява да “плуват” и да се плъзгат след скок.
  • Телепортиране: Друга опция за движение, макар и с по-бавно зареждане, призраците могат да се телепортират на кратко разстояние, за да запълнят празнините между тях и живите оператори. Те дори могат да се телепортират точно през тях и да се появят зад потенциалната си цел.
  • Spectral Blast: Тази зашеметяваща атака, с ефект в зона, забавя операторите и спира превозни средства.

Нека ловът започне!

Автор

Tagged: , , , , , ,

Коментирайте....