Call of Duty The Haunting of Verdansk пристига днес за PC, Xbox и PS4 – Zombie Royale, Warzone, Night Mode

Оценете тази статия...

Infinity Ward и Activision са ни подготвили епични няколко седмици, изпълнени със зрелищни битки в нощен Верданск изцяло в Хелоуин стил – Call of Duty The Haunting of Verdansk.

Това може би е най-голямото и най-амбициозно събитие, което двете компании са представяли, а в нашата статия ще разгледаме новостите, които да очакваме.

Haunting of Verdansk започва днес 20 Октомври в 20:00ч българско време, както отбелязва в Twitter надеждният фен на CoD Charlie Intel. Събитието ще продължи до 3 Ноември, така че ще имате няколко дни след края на Хелоуин, за да останете в духа. И, разбира се, ще можете да закупите скиновете на Куклата Били и Коженото Лице щом събитието е в ход.

Куклата Били и Кожено Лице Warzone скинове
Куклата Били и Кожено Лице Warzone скинове

Но първо вижте вдъхновяващият трейлър във видеото по-надолу.

Call of Duty – The Haunting of Verdansk HD

Zombie Royale – може би най-важният и чакан режим на игра.

Call of Duty Warzone Zombie Royale

Вместо да бъдат изпратени в ГУЛАГ, мъртвите оператори ще оживеят като зомби. Въпреки че зомбитата не могат да използват оръжия, те притежават свръхестествени способности като увеличена скорост, подобрени скокове, смъртоносни атаки в меле и термално зрение.

Чувствате се зомбирани? Време е да се върнете обратно в земята на живите. Когато враг бъде убит пуска спринцовка, която се показва на картата. Съберете две от тези спринцовки като зомби и ще се върнете обратно с парашут при отбора си за втори шанс!

Последният отряд, стоящ с оцелял оператор, печели … дори ако останалата част от отбора се е превърнала в немъртви. Тъй като този режим се провежда през нощта, очаквайте да намерите всички обитавани чудатости, които Верданск може да предложи при ярка лунна светлина, включително онези кутии за пакости или лакомство, които са напълно заредени и достатъчно страшни за целия отбор.

Night Mode – нощен Верданск

Call of Duty The Haunting of Verdansk Нощен Режим
Call of Duty The Haunting of Verdansk Нощен Режим

Предлага се в избрани режими на Warzone като Trios, Verdansk вече е отворен за инфилтрации през нощта. Въпреки че блясъкът на пълнолунието предотвратява пълната тъмнина, операторите може да поискат все пак да опаковат някои топлинни оптики в своите Loadout Drops, за да помогнат да забележат враговете, които дебнат в области с ниска осветеност, или да използват Cold-Blooded, за да противодействат на тези високотехнологични инструменти.

Независимо от операцията, посещението във Верданск през нощта ще остави операторите отворени за няколко уплахи. Някои казват, че кукла вентрилоквист често се появява по телевизорите, настроени на несъществуващи канали, а полтъргайстът на убиец с верижен трион може да бъде видян и чут в земеделската земя в Кровник. Други твърдят, че неработещите коловози в близост до ЖП гарата все още се използват от призрачен влак, пълен с душите на онези, които са загубили живота си в битка в ГУЛАГ.

ONSLAUGHTER

Отборите трябва да се преборят за контрола върху костюм на Джагърнаут, който се появява някъде на картата и напредва към определена зона. Бъдете готови за много огън на Minigun и помислете за мощни Killstreaks, за да свалите противниковия Juggernaut. Не забравяйте, че няма да сте единствените, които ще искат да се намъкнат в костюма, така че очаквайте и голям отпор от противниковите отбори, когато костюмът е на разположение за вземане. Също така, Juggernaut в този режим – и във всички други режими по време на The Haunting of Verdansk – ще се предлага в специален Хелоуин скин с горяща тиквена глава.

juggernaut горяща тиква за глава
Juggernaut с горяща тиква за глава

SNIPERS ONLY

Както името подсказва, оставете всички останали оръжия у дома за този вариант на Team Deathmatch. Вместо персонализирани оръжия, всички оператори ще имат избор между пет предварително изградени конфигурации. Стремете се да имате повече убийства, отколкото умирания, тъй като отборът, който достигне целта, печели мача.

Освободете си място на хард дисковете, запасете се с провизии, подгответе стратегия с отбора си и се потопете в изживяване, като никога досега – The Haunting of Verdansk.

Автор

Tagged: , , , , , , ,

Коментирайте....