Bond, Uncharted и Ghostbusters отново отложени

Оценете тази статия...

Пандемията на Covid-19 оказва влияние на всяка една индустрия и макар и вече просто да ни е писнало да слушаме за нея – тя е тук. За съжаление, наред с други събития, филмите постоянно биват отлагани, а днес имаме информация за може би три от най-чаканите – Bond: No Time To Die, Uncharted и Ghostbusters.

No Time To Die вече е с премиерна дата 8 октомври, Ghostbusters ще бъдат изместени пет месеца до 11 ноември, а Uncharted няма да пристигне до 2022 г., съобщава Exhibitor Relations.

Бонд беше големият филм, чието трето забавяне беше достатъчно, за да принуди театралните вериги Regal и Cineworld да затворят всичките си локации в САЩ и Великобритания. Първоначално беше планиран за април 2020 г., след което беше изместен към ноември 2020 г. и сега към април 2021 г. Ако броите, тази новина бележи четвъртото забавяне. Вместо да пусне филма в стрийминг, както правят други студия, MGM изглежда непреклонен да излъчи филма в кината – но докато стане безопасно да го направи, може да няма толкова много от тях.

AMC предупреди инвеститорите, че е на път да останат без пари, а други театри също може да не оцелеят след средата на 2021 г. Така че прехвърлянето на франчайза към края на годината не е добър знак. В същото време акциите на AMC бележат лек ръст до $2.90, но все още са далече от ATH от $22.

Все още няма отговор на Disney дали техните дати ще бъдат запазени, но не очаквайте много.

Преди няколко месеца написахме подробен списък с филми и техните очаквани премиерни дати, но вече много от тях са променени и отложени. Ще ви държим в течение при нова информация.

КОРОНАВИРУСА ЗАБАВИ ФИЛМОВИТЕ ПРОДУКЦИИ – НОВИ ПРЕМИЕРНИ ДАТИ ЗА 2020Г. И 2021Г.

Автор

Tagged: , , ,

Коментирайте....